Europese bedrijven klaar voor 2000

Dit artikel delen:

Het overgrote deel van Europese top-bedrijven zegt klaar te zijn voor de eeuwwisseling. Dit blijkt uit een onderzoek van de Amerikaanse investeringsbank Salomon Smith Barney onder 46 van deze ondernemingen.

De conclusie luidt dan ook dat Europa met vertrouwen de overgang naar de volgende eeuw tegemoet ziet. 98 Procent van de ondernemingen zegt daadwerkelijk klaar te zijn voor het eind van dit jaar. Daarvan heeft de helft nu al dit punt bereikt.
Uit het onderzoek blijkt dat de IT-budgetten voor 2000 op hetzelfde niveau liggen als voor het lopende jaar. Een derde van de onderzochte ondernemingen verwacht dat de laatste maanden van dit jaar de investeringen zullen teruglopen, maar van een inhaalslag begin 2000 is geen sprake. Door de aandacht die het jaar 2000 en de euro de afgelopen periode vragen, zijn met name investeringen uitgebleven in systemen die niet aan deze items gerelateerd zijn. Ook hier verwacht men geen inhaalslag.  HB

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1999-09-03T00:00:00.000Z Henk Boot