Sint Franciscus Vlietland kiest voor RedSocks

Dit artikel delen:

De Sint Franciscus Vlietland Groep kiest voor RedSocks voor het bieden van bescherming tegen cyberdreigingen van binnenuit. De investering in deze security oplossing is onderdeel van de gefaseerde samenvoeging van de it-infrastructuren van het Rotterdamse Sint Franciscus Gasthuis en het Schiedamse Vlietland Ziekenhuis. De nieuw ontstane ziekenhuisorganisatie zet bij het realiseren van de nieuwe infrastructuur in op ‘security-by-design’.

Het doel van de 'security-by-design' visie van de Sint Franciscus Vlietland Groep is om bij het ontwerp van de infrastructuur al rekening te houden met de algehele beveiligingsniveaus van de twee zorglocaties. De locaties hebben na de samenvoeging een gezamenlijk netwerk. Bij het in kaart brengen van de beveiligingsbehoeften is rekening gehouden met de mogelijke dreigingen van kwaadaardige software die zich binnen het bedrijfsnetwerk bevindt. De Sint Franciscus Vlietland Groep was specifiek op zoek naar een nieuwe manier voor het detecteren van bedreigingen.

Bij de uitgebreide evaluatie van leveranciers, had de ict-afdeling van de Sint Franciscus Vlietland Groep een aantal specifieke eisen. De nieuwe security oplossing moet bescherming bieden van binnenuit, in staat zijn in een vroegtijdig stadium een bedreiging te ontdekken, terwijl de beheerlast beperkt blijft en de organisatie moet zelf snel kunnen acteren na detectie van een bedreiging. RedSocks voldoet aan deze eisen, is NFI-gecertificeerd en biedt daarnaast aanvullende diensten om te ondersteunen bij netwerkbeheer en de inrichting van de security-omgeving.

'De samenvoeging van de twee ziekenhuizen was voor ons de aanleiding om te kijken hoe we onze security naar een hoger niveau kunnen brengen. We hadden behoefte aan een malwaredetectie oplossing die eenvoudig in gebruik is zodat we minder tijd kwijt zijn aan het beheer van het systeem. Ook is het voor ons van belang dat het systeem zinvolle meldingen geeft over zaken die onze aandacht daadwerkelijk nodig hebben. RedSocks is een betrouwbare Nederlandse partij die aan onze eisen voldoet en we zijn uitermate tevreden met de prestaties en detectiesnelheid van de RedSocks malware threat defender', zegt Peter de Boer, afdelingsmanager ict-beheer bij de Sint Franciscus Vlietland Groep.

Alexander Zwiep, sales manager RedSocks: 'We zijn er trots op dat de Sint Franciscus Vlietland Groep ons heeft geselecteerd als hun nieuwe security partner voor het beveiligen van hun netwerk. Binnen dit project hebben we met onze kennis en expertise een waardevolle bijdrage geleverd aan de 'security by design'-visie van de organisatie die ze in de komende jaren verder zullen vormgeven. We zijn als jong Nederlands security bedrijf en innovatieve speler op de markt, erg verheugd met het vertrouwen dat deze klant in ons heeft.'

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-06-03T09:56:00.000Z Externe partij