Case study

Landeninformatie bij de ANWB

Dit artikel delen:

In de huidige opzet functioneert het callcenter van de ANWB sinds mei 1999. Toen werd, voor het geven van inlichtingen over ANWB-diensten en de verkoop van tal van producten, het Skippy-systeem voor het front office geïnstalleerd. Tegelijkertijd werd voor het verstrekken van o.a. landeninformatie het CMS Smartsite geïntroduceerd.

Landeninformatie

In de verspreide vestigingen in het land gebruikten baliemedewerkers - bij vragen over bepaalde landen - veelal de papieren reisgidsen en andere gedrukte informatiedragers. Dat ging meestal goed, maar voor echt actuele gegevens heb je daar weinig aan. Daarvoor heeft de ANWB nu Smartsite.

Decentraal beheer

Smartsite wordt centraal, in Den Haag, up-to-date gehouden. Via het ANWB-extranet kunnen vestigingen die over dit programma beschikken, nu van de allerlaatste informatie kennis nemen. Ook telefonische adviseurs gebruiken dit praktische programma. Als een lid aan de telefoon vraagt of hij een internationaal rijbewijs voor Israël nodig heeft dan valt zoiets eenvoudig via het intranet met behulp van Smartsite op te zoeken.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-02-15T13:24:00.000Z Alex Beishuizen
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.