Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Procesmanagement net Mavim Rules 2008

Dit artikel delen:

Mavim heeft Rules 2008, de nieuwste versie van het procesmanagement systeem voor het beheersbaar en inzichtelijk maken van werkprocessen, op de markt gebracht. Het systeem - tot voor kort Mavim SIS geheten - wordt ingezet bij organisaties waar processen, de regels rondom processen en (kwaliteits) normeringen van groot belang zijn voor de voortgang van een bedrijf.

In Rules 2008 van Mavim worden de werkprocessen beschreven en gemodelleerd. In de nieuwste versie van dit procesmanagement systeem is een aantal innovatieve functionaliteiten opgenomen. De zogeheten Simulatie functie dient voor het berekenen/doorrekenen van de kosten en de doorlooptijden van een proces. Om een helicopter-view te krijgen van het functioneren van de organisatie is de Cockpit ontwikkeld. En voor een overzicht van benodigde informatie per werknemer, afdeling of proces wordt in Rules 2008 de Ik-view gebruikt.

De release van het procesmanagement systeem Rules 2008 heeft Mavim aangegerepen om een naamswijziging door te voeren. Mavim SIS heet nu kortweg Rules. Aan deze Engelse naamkeuze ligt de internationalisering van het bedrijf ten grondslag. Begin 2005 heeft Mavim een vestiging in Australië geopend en een jaar later volgde Mavim Nieuw Zeeland.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.