Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Beleidssoftware voor woningcorporaties

 

Batavia Groep introduceert unieke beleidssoftware waarmee vastgoedstrategen van woningcorporaties of grote vastgoedexploitanten hun vastgoedstrategie optimaliseren en rationaliseren. Meer dan twintig woningcorporaties maken al gebruik van de module VIM Presentatie. Dat is echter maar één schakel in het totale pakket.

VIM Presentatie van Batavia Groep is uitgebreid met de modules VIM Analyse en VIM Strategie. Het totaalpakket ondersteunt het strategieproces van woningcorporaties en vastgoedexploitanten nu in zijn geheel met software én adviesdiensten.

VIM Analyse maakt het mogelijk om de vastgoedportefeuille eenvoudig en efficiënt te analyseren. De module analyseert data uit het primaire automatiseringssysteem of Datawarehouse gecombineerd met beleidsdata en strategiekeuzen uit het VIM.

Met VIM Strategie optimaliseren vastgoedstrategen de opzet van de portefeuillestrategie. Zowel bij het rationaliseren van de te kiezen strategie en beleidsvarianten, als bij het simuleren van de toekomstige vastgoedportefeuille en de financiële kasstromen.

In VIM Presentatie vertaalt de vastgoedstrateeg de strategiekeuzen naar de complexbeheerplannen. Deze plannen bevatten de kaders en werkinstructies voor medewerkers die verantwoordelijk zijn voor het dagelijkse beheer van de complexen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2797919). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×