Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

PFU komt met nieuwe fi Series-scanners

 

PFU, een dochtermaatschappij van Fujitsu, introduceert twee nieuwe fi Series-documentscanners: de Fujitsu fi-7140 en de fi-7240 met geïntegreerde flatbed-unit. Deze scannen veertig pagina’s per minuut (A4 kleur, 200/300 dpi; tachtig afbeeldingen per minuut, dubbelzijdig).

De professionele, voordelige scanners zijn te gebruiken voor zakelijke processen en bieden features die ervoor zorgen dat alle informatie op de juiste manier wordt vastgelegd, zoals de GI-processor, automatische papierstabilisator, intelligente papierbescherming en ultrasone multi-feed detectie. Hiermee halen organisaties het beste uit hun papier en afbeeldingen. Net als alle andere leden uit de Fujitsu fi Series-familie zijn de fi-7x40-modellen voorzien van de PaperStream-software, die is ontworpen om afbeeldingen beter te verwerken en om het scannen van een grote hoeveelheid documenten tegelijk te verbeteren. De Fujitsu fi-7140/fi-7240 bieden de vertrouwde documentinvoer-features van de fi-7000 Series-modellen nu met veertig pagina’s per minuut.

De PaperStream-software zorgt voor een hoge kwaliteit van afbeeldingen. PaperStream IP bereidt gedigitaliseerde gegevens voor op een verdere verwerking, zoals ocr (optical character recognition) en maakt verbinding met alledaagse scanapplicaties, via de Twain of de ISIS-interface. Met PaperStream Capture kunnen gebruikers hun documentenstroom (inclusief batches) op elk moment verfijnen. Wanneer zij een stapeltje hebben gescand, kunnen zij de data controleren, opdrachten wisselen en documenten verzamelen in een gemeenschappelijk bestand. Ze kunnen deze ook indexeren en verplaatsen naar lokale of juist verre opslagruimte, workflows of ecm-systemen. Dit kan direct, maar ook na een gepauzeerd proces.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5607461). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×