Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

leapp en Simpel samen verder in belrevolutie

Dit artikel delen:
leapp en Simpel samen verder met dé belrevolutie

leapp en Simpel hebben de handen ineens geslagen en zijn samen een grootschalige campagne gestart met een missie: Iedereen een iPhone. Hierbij biedt Simpel bestaande en nieuwe klanten de unieke kans om een refurbished iPhone 5s van leapp aan te schaffen tegen de zeer lage prijs van 4,95 euro per maand.

Rogier van Camp, CEO leapp: ‘We zijn ontzettend blij met de samenwerking tussen Simpel en leapp. Ons streven is om ons product zo breed mogelijk bereikbaar te maken. Met deze samenwerking maken wij onze unieke propositie bij een nog groter publiek bekend.’

De campagne is revolutionair op diverse fronten. ‘leapp en Simpel zijn sinds oprichting disruptief in hun eigen markt. Door de handen voor deze actie ineen te slaan versterken we elkaar en worden de verhoudingen binnen de telecomwereld op scherp gezet. Nergens vind je zo’n goedkoop abonnement i.c.m. een refurbished iPhone 5s. Voor 4,95 euro per maand ontvangen klanten de uitgebreide service van leapp met 12 maanden garantie’ aldus Van Camp. Jasper de Rooij, CEO Simpel: ‘Wij zijn enorm blij met de samenwerking met leapp. Samen hebben wij een baanbrekend aanbod kunnen neerzetten waarmee Simpel opnieuw in het voordeel van haar klanten kan opereren.’

Over leapp
leapp, begonnen als pure player in 2011, is als specialist in refurbishment marktleider in Nederland. Daarbij hebben ze een duidelijk missie voor ogen: Apple producten voor een breed publiek bereikbaar maken. De afgelopen jaren heeft leapp een enorme groei gerealiseerd waarbij er steeds meer vestigingen geopend worden in binnen- en buitenland. Inmiddels staat de teller van deze ambitieuze internationale omnichannel speler al op 24 filialen in Nederland, België & Duitsland.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-02-03T09:16:00.000Z Leapp
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.