Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Snel internetverbinding op locatie met RentNet

Dit artikel delen:
Website

RentNet, een Nederlandse computerverhuurder, zorgt als eerste Tijdelijk Internet-provider (TI) van Nederland binnen vier werkuren voor een internetverbinding. Met Tijdelijk Internet (TI) garandeert RentNet dat ondernemingen direct online zijn, zelfs als er geen elektriciteit voorhanden is.

Internet is een primaire behoefte op elke werkplek, ook wanneer het gaat om een werkplek op een tijdelijke locatie, bijvoorbeeld bij een evenement, cursus of bouwlocatie. Maar ook in de beveiligingsbranche en de binnenscheepvaart. Bij de inrichting van dit soort tijdelijke werklocaties is vaak aan alles gedacht, behalve de internetverbinding. De reguliere providers hanteren voor de levering van een internetverbinding minimaal vijf werkdagen. Zij bieden bovendien geen geschikte oplossing wanneer het om een tijdelijke internetverbinding gaat, omdat er bijvoorbeeld hoge aansluitkosten zijn of lange contractperiodes.

De service van RentNet is al beschikbaar vanaf één dag en de Tijdelijk Internet Box is volledig compatibel met de bestaande infrastructuur van bedrijven. De TI-verbindingen van RentNet bieden een downloadsnelheid tot 225 Mbit en een uploadsnelheid tot 50 Mbit. Ook voorziet de dienst in een vast publiek IP-adres en remote beheer. Met de (draadloze) verbindingen is er tevens PIN- en VoIP-verkeer mogelijk. Dat maakt de service van RentNet ideaal voor bijvoorbeeld grote outdoorevenementen en bouwplaatsen, maar ook in het geval ergens de stroom uitvalt.

“De internetverbinding wordt bij de inrichting van tijdelijke werkplekken vaak vergeten. En dat terwijl moderne werknemers van internet afhankelijk zijn voor het uitvoeren van hun taken”, zegt Patrick Leeuwenberg, directeur en eigenaar van RentNet. “RentNet biedt organisaties hiervoor snelle en flexibele oplossingen – een gat in de markt, dat wij opvullen met onze Tijdelijk Internet-dienst.”

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-02-10T10:26:00.000Z RentNet
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.