Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Sitecore benoemt Most Valuable Professionals '17

Sitecore benoemt Most Valuable Professionals '17

Sitecore®, marktleider op het gebied van experience management software, maakt de Most Valuable Professionals (MVP's) voor 2017 bekend. Voor het elfde jaar op rij erkent het Sitecore MVP-programma professionals die een belangrijke bijdrage leverden aan de ontwikkeling van Sitecore-oplossingen en het platform bij klanten en partners bekendmaakten.

De Sitecore MVP Awards zijn de jaarlijkse erkenning en waardering van professionals die hun kennis en expertise delen via hun actieve deelname aan online en offline communities van Sitecore. Dit jaar benoemt het bedrijf de volgende types MVP's:
• Technoloog: professionals die actief zijn in online en offline communities en hier hun kennis delen met andere Sitecore-partners en -klanten.
• Digitaal strateeg: experts met diepgaande marketingervaring op basis van data én ervaring met de implementatie van het Sitecore® Experience Platform™ om betere bedrijfsresultaten te behalen.
• Commerce: experts en enthousiaste personen die Sitecore® Commerce gebruiken voor e-commerce-oplossingen en die actief deelnemen aan online en offline communities en events.
• Cloud (nieuw dit jaar): experts op het vlak van cloudoplossingen, en die het Sitecore-platform in de cloud inzetten en actief deelnemen aan online en offline communities en events.

Kandidaten voor MVP worden beoordeeld door een panel van Sitecore-medewerkers, van ontwikkelaars tot leden van het executive team. Ze worden geselecteerd op basis van hun beheersing van het Sitecore-platform en hun vermogen om kennis uit te wisselen met Sitecore-partners, -klanten en -prospects. MVP's worden voor één jaar benoemd, waarbij de benoeming telkens een jaar verlengd kan worden. Ze ontvangen de volgende exclusieve voordelen:
• bepaalde privileges, onder meer vroegtijdige toegang tot releases en rechtstreeks contact met het productteam en de senior executives;
• persoonlijke Sitecore-licentie die gebruikt kan worden voor R&D en vroegtijdige releases;
• uitnodigingen om te spreken of aanwezig te zijn bij Sitecore events, zoals het jaarlijks Sitecore Symposium en de regionale MVP-meetings;
• een exclusieve uitnodiging voor de jaarlijkse MVP Summit, waar ze op bestuurlijk niveau inzicht krijgen in de product- en bedrijfsstrategie, netwerken en groepsactiviteiten;
• toegang tot een privé MVP-forum op de online Sitecore Community https://community.sitecore.net/;
• brede erkenning binnen de bedrijfstak als bewezen Sitecore-expert en -community leader, waaronder vermelding op de speciale MVP-website van Sitecore: http://www.sitecore.net/mvp2017.

Dit jaar heeft Sitecore 215 MVP's benoemd als Technoloog, 39 als Digitaal strateeg, 18 in de rubriek Commerce en 10 in de rubriek Cloud, in het totaal 29 nationaliteiten van meer dan 140 bedrijven.

Eén van de belangrijkste punten van de continue groei van het bedrijf – het partnerschap met Microsoft op Azure – was een uitbreiding van Sitecore's activiteiten in de cloud, waarbij technische en niet-technische nominaties met ervaring in cloud-oplossingen welkom zijn. Hoewel de versie van Sitecore die compatibel is met Azure Web Apps pas in november 2016 gelanceerd is, heeft de community het al enthousiast ontvangen. Het leidde tot een groot aantal blogposts, video's en veel discussies in gebruikersgroepen.

"De Sitecore MVP Awards zijn een erkenning en een waardering voor professionals die een wezenlijke bijdrage leveren aan onze trouwe community van partners en klanten", zegt Pieter Brinkman, Director of Developer & Platform Evangelism bij Sitecore. "MVP's definiëren continu een standaard van uitmuntendheid door technisch inzicht beschikbaar te maken, het platform te promoten en veel terug te geven aan de Sitecore community. Zij begrijpen hoe het Sitecore Experience Platform echt voor hun klanten gebruikt kan worden om merkervaringen binnen context te creëren, hun omzet te verhogen en trouwe klanten voor het leven te winnen."

Hier vindt u het complete overzicht van de Sitecore Most Valuable Professionals 2017: www.sitecore.net/mvp2017.
Hier vindt u het overzicht van de Sitecore Most Valuable Professionals 2017 voor Nederland en België:

Nederland

Cloud: Bas Lijten en Rob Habraken
Commerce: Erwin Werkman
Digitaal strateeg: Andy Van De Sande, Max Goijarts en Renate Van Der Vaart
Technoloog: Chris Van De Steeg, Derk Hudepol, Jeroen Speldekamp, Robbert Hock, Robin Hermanussen en Ruud Van Falier

België

Cloud: Christof Claessens
Digitaal strateeg: Mikael Vandeskelde en Thomas Danniau
Technoloog: Benjamin Vangansewinkel, Gert Gullentops, Ivan Lieckens, Koen Heye en Kris Verheire

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-02-20T09:22:19.000Z Sitecore


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.