Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

BravoSolution leider in strategische inkoop

BravoSolution leider in strategische inkoop

BravoSolution, de internationale aanbieder van strategische inkoopapplicaties, is door Gartner, Inc. opnieuw erkend als leider in het Magic Quadrant voor strategische inkoopapplicaties. Het is het vierde jaar op rij dat Gartner BravoSolution deze leiderschapspositie toekent, een unieke prestatie binnen dit Magic Quadrant.

De SaaS-oplossingen van BravoSolution (BravoAdvantage 16), de hoge klanttevredenheid, sterke geografische strategie en unieke klantgerichte aanpak voor strategische inkoop, stellen organisaties in staat risico’s te reduceren, kostenbesparingen te verhogen en innovatie te bevorderen.

“Strategische inkoopteams erkennen de waarde van een partnership met een leverancier die een leidend technologieplatform kan leveren in combinatie met een klantgerichte aanpak”, zegt Ninke Tewarie, Managing Director van BravoSolution Benelux. “De erkenning van Gartner is voor ons het bewijs dat de toegevoegde waarde die wij leveren onze klanten belangrijke voordelen oplevert. Wij stellen hen in staat kosten te besparen, kritische inkoopactiviteiten te automatiseren en alle verwachtingen te overstijgen.”

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-02-28T11:09:00.000Z BravoSolution
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.