Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Protime uitgeroepen tot Great Place to Work

Protime uitgeroepen tot Great Place to Work

Waddinxveen, 23 maart 2017 – Protime Nederland, specialist op het gebied van tijdregistratie, toegangscontrole en personeelsplanning, is voor het tweede jaar op rij benoemd tot Great Place to Work®. Een Great Place to Work kenmerkt zich door trotse werknemers, goede arbeidsvoorwaarden en een hoge mate van vertrouwen, plezier en respect binnen een organisatie. Protime Nederland is dit jaar van de derde naar de tweede plek gestegen in de categorie Best Small & Young Workplaces. De notering is gebaseerd op de scores van de Culture Audit© en de Trust Index©, waarbij getoetst wordt op geloofwaardigheid (92%), respect (90%), Eerlijkheid (87%), trots (95%) en kameraadschap (95%). Eerder dit jaar werd Protime België ook al bekroond met een vierde plaats en een prijs voor Employee Involvement, vanwege de hoge betrokkenheid van de medewerkers bij de bedrijfsstrategie.

“Wat Protime zo bijzonder maakt, is de individuele bijdrage die iedereen levert aan de bedrijfscultuur”, aldus Lucas Polman, Directeur bij Protime Nederland. “Iedereen is vrij om uit eigen initiatief een project op te starten of anderen te helpen bij een project, zolang het de cultuur ten goede komt. We zien dat werknemers van verschillende afdelingen, los van enige hiërarchie, samenwerken aan een nog betere werkplek. Daar ben ik heel trots op. Investeren in cultuur en betrokkenheid van werknemers betaalt zich terug. Dit blijkt niet alleen uit de werksfeer, maar ook uit de omzetcijfers, die jaarlijks groeien.”

Jonas van Herck, People & Culture Manager bij Protime: “De Great Place to Work-notering is geen doel op zich, maar een bevestiging van onze cultuur. Met alle collega’s zorgen we dat Protime ieder jaar een ‘greater place to work’ wordt. Dat doen we samen, voor en met elkaar.”

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-03-23T15:06:00.000Z Protime


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.