Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Allrent ICT Solutions ondersteunt de landelijke verkiezingen met 1200 iPads

Ondersteuning via 1200 iPads

Dit artikel delen:
Stemmen

Bij het organiseren van de verkiezingen binnen een gemeente komt veel kijken. Allrent ICT Solutions heeft dit jaar de verkiezingsdagen bij diverse gemeentes ondersteunt. Om deze belangrijke dag in goede banen te leiden heeft Allrent ICT Solutions voor diverse gemeentes zijn er een groot aantal iPads en computers geleverd. Een enorm project dat door een combinatie van diverse disciplines. zoals software, installatie, connectie draadloze / mobiele netwerken en registratie van de data succesvol is afgerond.

1200 iPads en computers voor de verkiezingsdag
Een goed verloop van de verkiezingsdag binnen een gemeente is van cruciaal belang. Alle activiteiten moeten perfect geregeld zijn waarbij iedere denkbare vorm van fraude wordt uitgesloten. Maanden voorbereiding gingen hieraan vooraf. Denk aan onderwerpen als publieksservice, communicatie, ICT planning, logistiek en de vele verschillende partijen die hierbij betrokken zijn.

Voor de ICT vraagstukken hebben diverse gemeenten de hulp ingeroepen van Allrent ICT Solutions. In totaal zijn er 1200 iPads en computers voor tijdelijke inzet verdeeld onder de stembureaus. Voorafgaand aan de verkiezingen zijn de apparaten ingezet voor het trainen van stembureauleden. Op de verkiezingsdag zelf zijn de iPads en computers gebruikt door de voorzitters van de stembureaus. Gedurende de verhuurperiode stond ons team 24/7 standby voor service en support.

Over Allrent ICT Solutions
Allrent ICT Solutions is een ICT verhuurbedrijf voor de zakelijke markt, overheid en semioverheid instanties. Vanuit servicegerichtheid, vakmanschap en een onvoorwaardelijke drive voor de klanten, collega’s en het bedrijf bouwt Allrent ICT Solutions al meer dan twintig jaar aan een indrukwekkende reputatie, zowel in binnen- en buitenland.
Allrent ICT Solutions heeft een optimale invulling kunnen geven aan de ICT-wensen van diverse gemeenten. Het leveren van 1200 iPads op een dag, in verschillende gemeenten was een enorm project en een mooie uitdaging voor Allrent ICT Solutions.
Allrent ICT Solutions werkt met gedreven en professionele mensen die allen gaan voor het maximaal haalbare serviceniveau. Met de juiste professionals op de juiste plek wordt iedere klant optimaal bedient in zijn of haar ICT-vraag. Voor meer informatie ga naar www.allrent.nl.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-04-03T10:17:00.000Z Allrent ICT Solutions
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.