Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Orange werkt samen met platform achter The Voice

Dit artikel delen:
Orange werkt samen met platform achter The Voice

Dankzij de wereldwijde connectiviteit van Orange Business Services kan leverancier van The Voice-platform Sound of Data internationaal verder uitbreiden

Amsterdam, 11 april 2017 - Orange Business Services en het Nederlandse bedrijf Sound of Data slaan de handen ineen voor de levering van wereldwijde inbound voice-connectiviteit en diensten. Orange wordt Sound of Data’s preferred partner voor spraaktelefoniediensten in meer dan 115 landen wereldwijd. Sound of Data levert het voice response-platform achter het televisieprogramma The Voice of Holland.

Uitbreiding naar 115 landen
Met vijftien werknemers is Sound of Data een relatief klein bedrijf, maar in de markt van mass response-diensten is het een wereldspeler. Het bedrijf helpt (inter)nationale organisaties met het optimaliseren van hun klantenservice met spraaktelefoniediensten in meer dan 45 landen. Met de hulp van de voice services van Orange Business Services kan Sound of Data uitbreiden naar meer dan 115 landen, waaronder Brazilië, Argentinië, Mexico, Zuid-Afrika, Egypte en Indonesië. Daarnaast zal het portfolio met inbound voice-diensten van Sound of Data beschikbaar worden gesteld aan de (internationale) klanten van Orange.

Verkennen van nieuwe marktsegmenten
Waar Orange zich normaal gesproken voornamelijk richt op Fortune500-klanten, is Sound of Data met name actief in het marktsegment dat daarop volgt. Met de unieke samenwerking boren beide bedrijven nieuwe marktsegmenten aan, wat hen helpt om hun propositie op gebied van voice-connectiviteit en -diensten te verbeteren.

Alain Stas, Managing Director Benelux bij Orange Business Services, is blij dat Orange Sound of Data kan helpen met de uitbreiding naar het buitenland. “Beide bedrijven vergroten hun bereik door samen te werken. We kijken uit naar het versterken van onze inbound voice-diensten en Sound of Data de diensten te verlenen die het nodig heeft om internationaal verder uit te breiden.”

Pieter van Hoof, Managing Director bij Sound of Data, is het eens met Stas. “Om onze internationale groei te ondersteunen, zochten we naar een wereldwijde partner die ons de meest betrouwbare connectiviteit kon geven voor inbound voice-diensten. Dankzij Orange kunnen we ons portfolio verder verbreden, naar meer mogelijkheden in meer landen om te voldoen aan de groeiende vraag naar onze dienstverlening.

Over Sound of Data
Sound of Data is een vooraanstaande speler op het gebied van Inbound Voice Services in klantcontactomgevingen. Sound of Data biedt een one-stop-shop service voor (inter)nationale servicenummers met geavanceerde routeringsmogelijkheden en calamiteitenservices. Vanuit de thuisbasis in Rotterdam worden ruim 160 zakelijke klanten bediend in meer dan 45 landen wereldwijd.

Over Orange Business Services
Orange Business Services, de Orange-tak die zich wijdt aan B2B-diensten, en haar 21.000 werknemers, focust zich op de digitale transformatie van Franse en internationale bedrijven op vijf continenten. Orange Business Services is niet alleen een telecombedrijf, maar ook een bedrijf dat ICT en applicaties integreert en diensten als meerwaarde biedt. Het biedt bedrijven digitale oplossingen die meehelpen de samenwerking binnen hun teams te doen groeien (collaboratieve werkplekken en mobiele werkplekken), hun klanten beter te dienen (verbeterde klantenrelaties en business-innovatie) en hun projecten te ondersteunen (verrijkte connectiviteit, flexibele IT en cyberveiligheid). De geïntegreerde technologieën die Orange Business Services aanbiedt gaan van Software Defined Networks (SDN/NFV), Big Data en IoT, tot cloudcomputing, geïntegreerde communicatie en samenwerking, en cyberbeveiliging. Orange Business Services telt meer dan 3.000 bekende internationale bedrijven als klant, en meer dan twee miljoen professionals, bedrijven en lokale gemeenschappen in Frankrijk. Lees meer op www.orange-business.com of volg ons op LinkedIn, Twitter en onze blogs.

Orange is een van ‘s werelds leidende telecommunicatiebedrijven met jaarlijkse sales van 40 miljard euro in 2014 en heeft 256 miljoen klanten in 29 landen op 30 september 2016. Orange is genoteerd bij NYSE Euronext Parijs (symbol ORA) en op de New York Stock Exchange (symbol ORAN).
Orange en elk Orange-product of dienstnamen die in dit document staan zijn handelsmerken van Orange of Orange Brand Services Limited.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-04-11T16:05:31.000Z Orange Business Services
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.