Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Support kantoorautomatisering OCI naar Open Line

Op 1 juni ging de volledige support van de kantoorautomatisering van OCI Nitrogen over naar Open Line. ‘Het was een geruisloze verhuizing waar geen van onze 550 eindgebruikers iets van heeft gemerkt en dat geeft veel vertrouwen voor de toekomst. Sinds 2011 is Open Line al onze partner als het gaat om Cloud Hosting. Nu is dat contract dus uitgebreid en worden wij volledig ontzorgt als het gaat om onze IT-vraagstukken’, zegt Information Manager bij OCI Nitrogen, René Zonnenberg.

OCI Nitrogen is een van de marktleiders in kunstmest en wereldwijd de grootste producent van melamine. Hun hoofdkantoor en productiefaciliteiten liggen in Geleen op het Chemelot terrein en tevens vestigingen in Stein, Rotterdam, Shanghai en Bordeaux. Het moge duidelijk zijn dat een goed functionerende, beschikbare en beveiligde IT-omgeving essentieel is voor de business processen bij OCI Nitrogen. Om die reden gingen ze in 2016 op zoek naar de juiste IT-partner voor de toekomst. René Zonnenberg: ‘Open Line kwam niet alleen met een financieel aantrekkelijk aanbod, ook de kwaliteit van hun dienstverlening, hun servicelevels, persoonlijke aanpak en expertise hebben ertoe geleid dat onze keuze is gevallen op Open Line. Daarnaast werken we al 6 jaar zeer succesvol samen en passen onze bedrijfsculturen goed bij elkaar.’

Ook voor Open Line is het vernieuwde contract met OCI Nitrogen een belangrijke stap voor de toekomst. Accountmanager Ton van der Bruggen: ‘OCI Nitrogen werkt met strikte veiligheidsprincipes in een complexe wereldwijde omgeving. Dan mag je niets aan het toeval overlaten. De volledige support-overdracht van hun kantoorautomatisering is dan ook, na een grondige voorbereiding van maanden, gefaseerd ingevoerd. We werken nu met een vast team van professionals dag en nacht aan de veiligheid en continuïteit van de IT-infrastructuur van OCI Nitrogen.’

Het contract tussen beiden is voor vier jaar. Buiten de Cloud Hosting en volledige support van de kantoorautomatisering zal Open Line ook zorgen voor continuïteit, optimale veiligheid en zullen ze de juiste sparringpartner zijn als het gaat om het implementeren en beheren van de nieuwste IT-technologieën.

Over OCI Nitrogen
OCI Nitrogen heeft een historie van meer dan 80 jaar. In 1927 is het bedrijf begonnen als het Stikstofbindingsbedrijf om vervolgens, na verschillende eigenaren, in 2010 verder te gaan onder de naam OCI Nitrogen. Ons hoofdkantoor en de voornaamste productiefaciliteiten zijn gevestigd op Chemelot productie site in Geleen (Nederland). Daarnaast hebben wij twee havenfaciliteiten in Europoort en Stein, die OCI Nitrogen verbindt met de Noordzee en de binnenvaart.

Over Open Line
Open Line (2002) ondersteunt en adviseert klanten bij het ontwerpen, bouwen en beheren van veelal complexe en duurzame ICT-projecten. Momenteel heeft Open Line meer dan 180 medewerkers en vestigingen in Eindhoven, Arnhem en Maastricht. Binnenkort komt daar Capelle bij. De twee eigen datacenters zijn gelegen op Maastricht Airport en in Landgraaf.
In 2017 werd Open Line, voor de derde keer op rij, door Deloitte uitgeroepen tot ‘Best Managed Company’.
Open Line is ISO 20000, ISO 27001, ISO 9001, NEN 7510 en ISAE3402-type II gecertificeerd

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-20T15:00:16.000Z Open Line b.v.
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.