Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Voice-over marktplaats VoiceCowboys naar België

Dit artikel delen:

VoiceCowboys, een digitale marktplaats voor voice-overs, opent na de zomer ook haar deuren in België. Hiervoor zal worden samengewerkt met een Antwerpse opnamestudio. Volgens het stemmenbureau leent het inspreken van producties zich uitstekend voor het ‘remote werken’, maar zijn het vooral de grotere opdrachtgevers – met lucratieve opdrachten – die geïnteresseerd zijn om de opnames live bij te wonen. Met een tweede fysieke locatie is dit ook in België mogelijk.

Inmiddels het bedrijf gestart met het aansluiten van Vlaamse voice-overs. Anders dan andere digitale marktplaatsen beoordeeld het stemmenbureau eerst alle stemmen handmatig, een tijdrovende maar noodzakelijke klus om de kwaliteit te kunnen garanderen. Als vervolgens een stem wordt toegelaten op het platform kunnen opdrachtgevers zelf stemmen beoordelen, waarbij een hogere waardering ook een hogere ranking oplevert op de website.

Casting director Dave Leusink: “Voice-overs kun je overal op het internet vinden, maar dat is soms juist het probleem. Want welke stem is direct beschikbaar en heeft de juiste kwaliteiten? Wij proberen een goede balans van prijs en kwaliteit te bieden en het kaf alvast van het koren te scheiden. Je moet er blind vanuit kunnen gaan dat je bij VoiceCowboys altijd de beste stem voor de beste prijs hebt. We kijken ernaar uit deze service ook over de grens aan te bieden.”

VoiceCowboys is in 2016 gestart en bediend inmiddels dagelijks vele opdrachtgevers in de audiovisuele sector. Het stemmenbureau onderscheidt zich van andere bureaus door met een sterke digitale focus het boekingsproces van een voice-over sterk te vereenvoudigen. Deze efficiëntie leidt tevens tot lagere tarieven en kortere levertijden. Op de pagina Vlaamse voice-over wordt meer informatie gedeeld over Vlaamse stemmen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Computable NEXT: voor en over tech-startups

Computable NEXT biedt een overzicht van Nederlandse tech-startups en geeft een inkijkje in de bedrijfsontwikkelingen die kenmerkend zijn voor deze jonge ondernemingen.


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-07-14T13:48:39.000Z VoiceCowboys
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.