Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

SPS en Lenovo introduceren Managed Azure Stack

Dit artikel delen:

Totaaloplossing biedt end-to-end ketenbeheer voor (hybride) cloudomgevingen Reeuwijk, 7 september 2017 –SPS en Lenovo introduceren samen Managed Azure Stack. Dankzij deze gezamenlijke oplossing kunnen organisaties op een veilige en betrouwbare manier Azure-cloudoplossingen leveren vanuit het eigen datacenter, dat van een hostingpartij, of een combinatie ervan en verzekerd zijn van bewezen end-to-end beheer.

SPS is specialist in IT-beheer en ontwikkelaar van de IT-beheersoftware Gensys die organisaties volledig inzicht in en regie over de IT-ketens geeft, zelfs in een hybride omgeving waar de Azure Stack deel van uitmaakt. De vandaag aangekondigde oplossing bestaat uit de door SPS ontwikkelde Business en IT Service Management software Gensys en de Lenovo ThinkAgile SX for Microsoft Azure Stack appliance. De geïntegreerde IT-, SLA- en cost management onderdelen zorgen ervoor dat business-processen optimaal worden ondersteund.

Managed Azure Stack zorgt voor rust en regie door de combinatie van de Lenovo Azure Stack appliance en de Gensys software voor het end-to-end beheer. Deze geïntegreerde oplossing is maandenlang getest om optimaal gemak en betrouwbaarheid te kunnen bieden.

Marko de Jong, oprichter en CEO van SPS: “Wij zijn blij dat wij samen met Lenovo deze nieuwe propositie op de markt kunnen brengen. Met de Lenovo Azure Stack heeft de eindklant of service provider een uiterst veilige en betrouwbare private cloud die naadloos integreert met de public Azure-cloud of met bestaande on-premises IT. Met de Managed Azure Stack zorgen wij er voor dat het platform, de services en oplossingen op de Azure Stack optimaal functioneren. Klanten willen grip op IT en dat is precies wat wij bieden. Grip op IT voor, tijdens en na de transitie naar de cloud. Vrijwel altijd ontstaat een hybride omgeving en door de Active CMDB in Gensys kunnen wij die omgeving als één geheel beheren. Door de IT-infrastructuur, inclusief de Azure Stack, in de CMDB te relateren aan business services, heeft het IT-beheer ook een business focus met onder andere geïntegreerd SLA- en cost management. Daarnaast is ‘multi-tenancy’ voor service providers erg belangrijk als zij meerdere klanten op dezelfde Azure Stack operationeel hebben, al dan niet verweven met de bestaande IT-omgeving van de klant.”

“Lenovo is vastbesloten om de klantenervaring van het datacenter te transformeren.
Met de Managed Azure Stack heeft de klant een volledig geïntegreerde en geteste oplossing voor het volledige end-to-end beheer van cloud-toepassingen, ook als deze een hybride vorm hebben. De samenwerking met SPS sluit naadloos aan bij het doel om de hybride cloud zo eenvoudig mogelijk te maken voor onze klanten”, aldus Tom Sluys, General Manager Data Center Group (DCG) Lenovo Benelux.

-------

Over SPS
SPS uit Reeuwijk is leverancier en ontwikkelaar van de Gensys™ Business en IT Service Management oplossing en aanbieder van de op Gensys gebaseerde Managed Services en Cloud Services. SPS richt zich met name op de Managed Service Providers, Shared Service Centra en op IT-afdelingen van middelgrote tot grote organisaties die met een sterke IT-visie ondersteunend zijn aan de businessdoelstellingen. Als innovatieve IT-organisatie met beheerexpertise vanaf 1994 bij honderden gerenommeerde klanten is SPS één van de belangrijkste spelers in de BSM en ITSM markt. SPS heeft als doel om voor haar klanten een ‘oase van rust’ te creëren in de snel veranderende digitale wereld, een doorslaggevende factor voor het succes van die klanten. Meer informatie over SPS is te vinden op www.sps.nl of volg SPS op LinkedIn of Twitter via @spsholding

Over Lenovo
Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) is een onderneming die gerangschikt staat in de Fortune 500 met een omzet van $43 miljard. Lenovo is een marktleider met een breed aanbod van innovatieve technologie voor consumenten en kleine en grote ondernemingen. Ons portfolio van hoogwaardige en veilige producten en diensten gaat van PC’s (inclusief de legendarische merken Think en de multimodale YOGA), workstations, servers, opslag, smart TV’s en een aanbod van mobiele producten zoals smartphones (inclusief het merk Motorola), tablets en apps. Volg ons op LinkedIn, Facebook, Twitter en Instagram of surf naar www.lenovo.com.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-09-07T15:23:00.000Z SPS
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.