Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Paessler lid van NetApp Alliance Partner Program

Dit artikel delen:

Paessler AG, specialist in netwerkbewaking, is lid geworden van het NetApp Alliance Partner Program als Advantage Alliance Partner. Paessler werkt met NetApp samen aan de verdere integratie van PRTG Network Monitor, de oplossing van Paessler voor IT- en netwerkbewaking, met het complete product- en dienstenaanbod van NetApp.

IT-afdelingen die de technologie van NetApp inzetten voor digitale transformatie kunnen met PRTG op een aanpasbaar dashboard in realtime zien wat er binnen de bedrijfsbrede infrastructuur gebeurt. PRTG maakt het leven van beheerders eenvoudiger door hen een uitgebreid overzicht te bieden van netwerken, systemen en applicaties, of die zich nu lokaal, in de cloud of in een hybride omgeving bevinden.

"Vooruitstrevende IT-teams bij organisaties in alle sectoren zijn hard bezig om de technologische infrastructuur te transformeren en tegemoet te komen aan de vraag naar betere manieren om data op te slaan, op te vragen en te beschermen, waar die zich ook maar bevindt", zegt Dirk Paessler, de oprichter en CEO van Paessler. "Veel van hen maken hiervoor gebruik van de oplossingen en diensten van NetApp. De sensoren die we voor NetApp hebben ontwikkeld stellen deze innovatieve teams in staat om een realtime overzicht te krijgen van hoe alles binnen hun netwerk functioneert, van applicaties tot hardware en mobiele apparaten."

Paessler biedt meer dan 200 kant-en-klaar geconfigureerde sensoren aan. Deze bewakingscomponenten leveren realtime data aan de uiterst intuïtieve en aanpasbare dashboards van PRTG. IT-teams kunnen daarmee alle informatie raadplegen die ze voor hun werk nodig hebben. Ze ontvangen daarnaast meldingen zodra de door hen ingestelde drempelwaarden worden bereikt, zoals vooraf bepaalde prestatieniveaus. PRTG biedt sensoren voor de bewaking van vrijwel alles binnen complexe moderne netwerken, van de netwerkstatus en -prestaties tot fijnmazige details zoals de temperatuur van afzonderlijke servers en de snelheid van ventilators in deze servers. IT-teams kunnen daarnaast eenvoudig sensoren op maat ontwikkelen en integreren met PRTG.

PRTG is beschikbaar in de Partner Directory van NetApp: http://solutionconnection.netapp.com/monitoring-netapp-devices-with-prtg-network-monitor. Op termijn zullen er nieuwe sensoren voor NetApp beschikbaar komen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-10-03T12:16:55.000Z Paessler AG
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.