Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Capitar IT Group beheert IAM accounts voor Jumbo

Dit artikel delen:

Capitar IT Group maakt bekend dat het bedrijf de Access en Identity (IAM)-omgeving van supermarktketen Jumbo beheert. Dit houdt in dat Capitar verantwoordelijk is voor het onderhoud en beheer van het Jumbo’s IAM-systeem. Hieronder valt ook de authenticatie, autorisatie en gebruikersbeheer van 65.000 winkelmedewerkers tot het voorraad- en kassasysteem. Jumbo koos voor Capitar omdat het een ruime ervaring en brede kennis heeft in het bieden van managed services aan grote retail organisaties.

Jumbo maakt gebruik van het IAM-systeem One Identity, en zocht een partij die binnen 4 uur kon reageren op verzoeken en problemen. Dat is belangrijk, want zonder een goed werkend IAM-systeem kan het winkelpersoneel bijvoorbeeld niet in verschillende vestigingen werken. Om het hoge serviceniveau te garanderen verdiepte Capitar zich in de techniek en mogelijkheden van One Identity. Na diverse trainingen bezit Capitar een 4-koppig team dat Jumbo vanaf eind februari 24/7 ondersteunt. Hierdoor kan Capitar op een efficiënte en veilige wijze de vele identiteits- en toegangsgegevens van Jumbo’s werknemers overzien en beheren.

Peter Jurg, managing director bij Capitar: “We zijn zeer enthousiast dat we het IAM-systeem voor Jumbo mogen onderhouden en beheren. Capitar werkt al 25 jaar voor bedrijven die degelijk beheer, en snelle en goede service vereisen bij incidenten. Daarom zijn we er ook van overtuigd dat we de continuïteit kunnen bieden die voor Jumbo zo kritisch is. We kijken uit naar een intensieve en prettige samenwerking.”

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-03-29T10:09:25.000Z Capitar IT Group
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.