Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Het Regio College gunt aanbesteding aan IT-Workz

Dit artikel delen:

In IT-Workz heeft het Regio College een samenwerkingspartner gevonden die ondersteunt bij het verder professionaliseren van de ICT-regieorganisatie. Van de verschillende inschrijvers bleek IT-Workz de beste prijs-kwaliteitverhouding te hebben. Het samenwerkingsverband heeft een looptijd van vier jaar met optie tot verlenging van drie maal een jaar.

De dienstverlening betreft het leveren van IT-beheer en service-integratie. IT-Workz zal door intensieve samenwerking met het Regio College focussen op het gewenste resultaat; het leveren een betrouwbare dienstverlening en kostenreductie door het toepassen van multicloud-strategie.

Het Regio College is een regionaal opleidingscentrum voor de regio Zaanstreek-Waterland. Het college bestaat sinds 1998 en heeft vijf locaties met een hoofdvestiging in Zaandam en nevenvestigingen in Purmerend, Heerhugowaard en Edam. Het college met ruim 5.400 studenten en 600 medewerkers leidt jongeren en volwassenen op om een beroep uit te oefenen dat past bij hun capaciteiten en ambities. Met hun diploma gaan ze direct de arbeidsmarkt op of ze vervolgen hun opleiding in het hoger beroepsonderwijs. Het college helpt studenten om zich persoonlijk te ontwikkelen en hun plek te vinden in de maatschappij.    

IT-Workz werkt alleen voor het onderwijs. Met dit partnership verstevigt IT-Workz zijn positie als Educational Partner. Bij IT-Workz werken meer dan 90 professionals dag in dag uit om het onderwijs beter te maken, dankzij een slimme inzet van IT in primaire en secundaire processen. IT-Workz werkt voor 120 vo- en  mbo-scholen in heel Nederland en beheert 12.000 werkplekken en 65.000 accounts voor leerlingen en onderwijsprofessionals. Er wordt gebruikt gemaakt van de nieuwste technieken in diverse besturingssystemen. IT-Workz biedt hoogwaardige ICT-oplossingen aan in samenwerking met A-merk business partners, zoals Microsoft, HP, Cisco en Apple.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-04-10T10:43:22.000Z IT-Workz
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.