Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Rijndam Revalidatie besteedt beheer uit aan SPS

Dit artikel delen:

Het volledige beheer van de IT-infrastructuur van Rijndam Revalidatie wordt uitbesteed aan SPS. Hiermee wordt haar samenwerking met SPS, specialist in IT-beheer en ontwikkelaar van IT-beheersoftware Gensys, geïntensiveerd. Dit past in de meerjarenvisie van Rijndam Revalidatie om haar patiënten van meer innovatieve diensten te kunnen voorzien en daarbij is een stabiel platform een vereiste. Een belangrijke pijler hierin wordt de transitie naar de cloud, waarbij SPS Rijndam Revalidatie zal adviseren en begeleiden.

24/7 monitoring en beheer 

In de gezondheidszorg neemt IT een steeds belangrijkere rol aan binnen belangrijke bedrijfsprocessen. Inherent hieraan is de groeiende afhankelijkheid van IT, waarbij steeds minder risico’s gepermitteerd kunnen worden. SPS zorgt voor 24/7 monitoring van de kritische IT-systemen en gaat proactief aan de slag met oplossingen voor mogelijke IT-uitdagingen. Naast het volledig uit handen nemen van het IT-beheer wordt SPS actief betrokken bij de verdere inrichting van de IT-organisatie, zoals het uitbesteden van de Main Equipment Rooms naar een extern datacenter. De begeleiding tijdens de implementatie en het beheer hiervan wordt verzorgd door SPS. 

Ruimte voor innovatie 

“Om ons zoveel mogelijk te kunnen richten op een optimale service, laten wij vanaf nu essentiële taken als beheer door derden uitvoeren”, stelt Dick van der Meyden, Facilitair Manager van Rijndam Revalidatie. “Door het intensiveren van de samenwerking met SPS kunnen wij hun kennis optimaal benutten en zijn wij verzekerd van een stabiele en veilige IT-omgeving. Daarbij creëren wij ruimte voor innovatieve diensten. SPS heeft daarnaast al veel kennis van onze organisatie en heeft aangetoond een betrouwbare partner te zijn, daarom zijn wij erg tevreden met deze nieuwe stap.” 

Bernd van Miltenburg, Business Unit Manager SPS Managed Services: “SPS ondersteunt al ruim tien jaar de IT-afdeling van Rijndam Revalidatie. Waar de samenwerking tot voor kort met name op het gebied van monitoring en consultancyprojecten plaatsvond, is met de volledige uitbesteding van het IT-beheer een flinke professionaliseringsslag geslagen. Wij zijn er trots op dat wij een strategische bijdrage leveren aan de innovatieplannen van Rijndam Revalidatie.” 

---

Over SPS 

SPS uit Reeuwijk is leverancier en ontwikkelaar van de Gensys™ Business en IT Service Management oplossing en aanbieder van de op Gensys gebaseerde SPS Managed Services en Cloud services. SPS richt zich met name op de Managed Service Providers, Shared Service Centra en op IT-afdelingen van middelgrote tot grote organisaties die met een sterke IT-visie ondersteunend zijn aan de businessdoelstellingen. Als innovatieve IT-organisatie met beheerexpertise vanaf 1994 bij honderden gerenommeerde klanten is SPS één van de belangrijkste spelers in de BSM en ITSM markt. SPS heeft als doel om voor haar klanten een ‘oase van rust’ te creëren in de snel veranderende digitale wereld, een doorslaggevende factor voor het succes van die klanten. Meer informatie over SPS is te vinden op www.sps.nl of volg SPS op LinkedIn of Twitter via @spsholding 

Over Rijndam Revalidatie 

Rijndam biedt medisch specialistische revalidatie voor kinderen, jongeren en volwassenen die als gevolg van een ziekte, ongeval of aandoening beperkingen hebben in hun functioneren. Doel van de revalidatie is een zo zelfstandig mogelijk leven. Om patiëntgerichte topzorg te leveren, investeert Rijndam voortdurend in innovatie, onderzoek en opleiding.  Bij Rijndam werken ruim 800 medewerkers en 50 vrijwilligers. Jaarlijks behandelt Rijndam meer dan 16.000 patiënten op 18 locaties in de regio Rijnmond en Zuid-Holland Zuid. Kijk voor meer informatie op www.rijndam.nl

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-04-26T09:10:11.000Z SPS
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.