Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Hyarchis integreert met Simplicate

Dit artikel delen:

Eindhoven, 23 augustus 2018 – Hyarchis, specialist in content- en online samenwerkingsoplossingen, kondigt vandaag haar partnership met business software bedrijf Simplicate aan. Het Hyarchis Accountancy Platform integreert naadloos met de cloud-based software voor accountancy bedrijfsvoering van Simplicate en dat is goed nieuws voor accountants. Deze integratie zorgt ervoor dat alle communicatie met klanten online kan plaatsvinden en automatisch kan worden gearchiveerd. Daarnaast is het voor accountants, die werken met de software van Simplicate, vanaf nu mogelijk om documenten online te bekijken, bewerken en beheren. Hiermee gaat de langgekoesterde wens van accountants om de overstap te maken naar het volledig werken in de cloud in vervulling.

Digitalisering accountancy branche

Mark ter Steege, Business Development Manager Accountancy binnen Hyarchis is trots op de samenwerking met Simplicate: “Hyarchis gelooft in gezamenlijk succes, zowel in de samenwerking met klanten, als met partners. Dankzij het integratiepartnership met het bedrijf Simplicate hebben we een oplossing weten te creëren om accountants naar de cloud te begeleiden. In Hyarchis Accountancy kunnen documenten worden beheerd in de cloud en is er directe, encrypted communicatie tussen de accountant en klant mogelijk. Deze integratie is een stap in de richting om een digitale totaaloplossing aan te bieden die de accountant helpt in alle processen.” 

Gerard Loode, directeur van Simplicate: “We kregen van accountants vaak de vraag of we een integratie van Simplicate met de software van Hyarchis mogelijk konden maken. Met de lancering van Hyarchis Accountancy en de gerealiseerde koppeling gaat deze wens in vervulling. Daardoor wordt voor accountants de overstap naar geïntegreerde cloud-based bedrijfsvoering en processen mogelijk en vanzelfsprekend. Net als Hyarchis willen we de accountant de tools geven om administratieve taken te automatiseren en te versimpelen. Deze mooie samenwerking draagt daar aan bij.” 

Live demo Een live demonstratie van de werking van de koppeling kunt u aanvragen via https://get.simplicate.nl/hyarchis.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-08-24T10:35:48.000Z Hyarchis
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.