Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Werk productiever met Parallels Toolbox

Dit artikel delen:

Parallels heeft nieuwe hulpmiddelen toegevoegd aan Parallels Toolbox. Parallels Toolbox is een digitale gereedschapskist met meer dan dertig handige hulpprogramma’s die zowel geschikt zijn voor Windows als Mac. De software is speciaal ontworpen voor mensen die tijd willen besparen op alledaagse computertaken, zoals het maken van screenshots, downloaden van video’s en het opnemen van audio. Dankzij Parallels Toolbox voor Windows en Mac hebben gebruikers alle tools bij de hand om deze veelvoorkomende taken snel en efficiënt uit te voeren. Hierdoor hebben gebruikers tijd voor belangrijkere zaken en hoeven zij geen ‘obscure programma’s’ te downloaden om hun doelen te bereiken.

Parallels Toolbox bevat de volgende nieuwe functies: 

- Maak screenshots van pagina’s – Leg screenshots van pagina’s, in één klik, vast die niet op je beeldscherm passen. Bekijk de demo videos:                                                      

- Gratis geheugen – Maak RAM geheugen vrij en optimaliseer het verbruik op je Mac. Voeg deze tool toe aan de macOS menubalk en controleer eenvoudig, met één klik, hoeveel RAM beschikbaar is en haal het beschikbare geheugen terug. 

- Wijzig afbeeldingen – Zet afbeeldingen om naar de gewenste bestandsgrootte en bestandsindeling. Sleep de bronafbeeldingen naar het venster van de tool en geef de gewenste afmetingen / grootte en uitvoerlocatie op.

Daarnaast is er ook een speciale versie van Parallels Toolbox voor bedrijven. ‘Parallels Toolbox for Business’ geeft IT-beheerders de volledige controle en flexibiliteit om werknemers te voorzien van tijdbesparende hulpmiddelen. IT-beheerders kunnen Parallels Toolbox automatisch implementeren en activeren. Daarnaast bestaat er de mogelijk om de beschikbaarheid van tools bij medewerkers te beperken en een updatebeleid in te stellen. Bovendien is er een uitgebreide handleiding voor beheerders beschikbaar.

Een licentie van Parallels Toolbox kost 19.99 euro per jaar. Geïnteresseerden die twijfelen kunnen een gratis proefversie voor 7 dagen downloaden. Aanvullende informatie is te vinden op: www.parallels.com/products/toolbox/

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-09-13T12:21:41.000Z Parallels
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.