Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Paessler krijgt Gartners Customers' Choice badge

Dit artikel delen:

Paessler is uitgeroepen tot ‘April 2019 Gartner Peer Insights Customers’ Choice for IT Infrastructure Monitoring Tools’. De onderscheiding wordt toegekend op basis van feedback en waarderingen van professionals die ervaring hebben met de inkoop, implementatie en/of het gebruik van een product of dienst.

Paessler, specialist in oplossingen voor netwerkbewaking, maakt bekend dat het is uitgeroepen tot ‘April2019 Gartner Peer Insights Customers’ Choice’ in de categorie ‘IT Infrastructure Monitoring Tools’. Gartner stelt: “Tools voor IT-bewaking leggen de beschikbaarheid vast van onderdelen van de IT-infrastructuur die zich binnen een datacenter bevinden of in de cloud worden gehost in de vorm van infrastructure as a service (IaaS). Deze tools bewaken en verzamelen informatie over de beschikbaarheid en het bronverbruik van servers, netwerken, database-instances, hypervisors en storage-voorzieningen. Meer in het bijzonder verzamelen deze tools real-time metingen en voeren ze historische gegevens- en trendanalyses uit voor de elementen die zij bewaken.”

“Naar onze mening geeft de aanduiding ‘April2019 Customers’ Choice for IT Infrastructure Monitoring Tools’ blijk van onze toewijding aan onze klanten. We voorzien hen van uiterst krachtige software voor netwerkbewaking waarmee ze hun hele IT-infrastructuur kunnen bewaken. Deze software wijst IT-afdelingen op problemen waarvan ze het bestaan niet eens vermoedden. Dit is van cruciaal belang voor het op peil houden en verbeteren van de uptime”, zegt Christian Twardawa, de CEO van Paessler. “We blijven ernaar streven om systeembeheerders in staat te stellen om slimmer en sneller te werken en bedrijven te helpen om alles te bewaken”.

Over Gartner Peer Insights

Gartner Peer Insights is een online platform voor recensies en waarderingen van software en IT-diensten. Deze worden geschreven en gelezen door IT-professionals en technologische besluitvormers. Het doel is om IT-managers in staat te stellen om beter gefundeerde inkoopbeslissingen te nemen en om technologieleveranciers te helpen om hun producten te verbeteren door hen te voorzien van objectieve en onbevooroordeelde feedback van hun klanten. Gartner Peer Insights biedt toegang tot meer dan 215.000 geverifieerde recensies voor ruim 340 markten. Ga voor meer informatie naar www.gartner.com/reviews/home.

Disclaimer

Gartner Peer Insights Customers’ Choice is het resultaat van de subjectieve meningen, recensies, waarderingen en data van individuele eindgebruikers. Deze zijn afgezet tegen een gedocumenteerde methodiek en vertegenwoordigen meningen noch aanbevelingen van Gartner of aan Gartner gelieerde bedrijven.

 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-05-08T11:06:24.000Z Paessler


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.