Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

CARE4ICT overgenomen door New-ERP

Dit artikel delen:

New-ERP heeft de afgelopen week hardware leverancier Care4ICT overgenomen. New-ERP is van oorsprong een Microsoft Navision leverancier die haar diensten in de loop der jaren heeft uitgebreid met diverse clouddiensten en nu dus hardware en Beheer Services aan het portfolio heeft toegevoegd. Naast implementatie, optimalisatie en support van Microsoft applicaties is New-ERP nu ook in staat om haar klanten te bedienen met het leveren van hardware en bijbehorende diensten.

New-ERP is in 2006 opgericht als implementatiepartner op het gebied van Microsoft Dynamics. In de loop der jaren is de New-ERP organisatie groter geworden; Faect, 100% dochter van New-ERP, heeft zich toegelegd op development en implementatiediensten. Daarnaast heeft New-ERP de Vastgoedoplossing EMLinked; een systeem om vastgoedbeheer te kunnen managen.

Met Care4ICT, specialist op het gebied van hardware, installatie en beheer is er een breed inzetbaar component toegevoegd aan de New-ERP organisatie.
“Dit past uitstekend bij ons, hiermee zijn we in staat om onze klanten volledig te kunnen ontzorgen op gebied van IT”, zegt Andries Tijssens, directeur van New-ERP.

David van den Bosch is een jaar geleden begonnen om zijn idee omtrent Care4ICT vorm te geven. ‘Door de synergie die er is met New-ERP en ons gezamenlijk brede scala aan oplossingen, denk ik dat we elke klant kunnen bedienen en onze kernwaarde ‘Care’, welke ook terugkomt in de naam, volledig tot zijn recht zal komen.’ Aldus David van den Bosch Directeur van Care4ICT.
Hij gaat samen met New-ERP deze totaal strategie verder in de markt zetten.

Care4ICT blijft haar diensten onder haar eigen label aanbieden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-06-20T12:30:00.000Z New-ERP
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.