Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Progress leider in 2019 Gartner Magic Quadrant

Dit artikel delen:

Progress benoemd tot leider in het nieuwe Gartner Magic Quadrant voor Multiexperience Development Platformen 2019

Rotterdam, 12 juli 2019

Progress kondigt aan dat het door Gartner benoemd is tot leider in het nieuwe Gartner Magic Quadrant voor Multiexperience Development Platforms (MXDP)1 in 2019. 

Bekijk hier een gratis exemplaar van het rapport. 

Volgens Gartner is “een multiexperience development platform (MXDP) biedt professionele en citizen developers diverse front-end ontwikkeltools en back-end services die het mogelijk maken snel en schaalbaar gerichte en aantrekkelijke gebruikerservaringen te creëren voor verschillende devices en kanalen. 

De ontwerptijd en runtime tools en diensten worden geleverd via een uniforme ontwikkelomgeving die afzonderlijke front- en back-end architecturen koppelt.”2 Progress is een van de 13 leveranciers die werden beoordeel in het Gartner Magic Quadrant voor Multiexperience Development Platforms-rapport. Gartner stelt in zijn onderzoek: “De MXDP-markt bevat een aantal van de grootste leveranciers van bedrijfssoftware die aan de behoeften van ontwikkelingsteams voldoen. Daarnaast omvat deze markt ook opkomende leveranciers die onafhankelijke ontwikkelingsplatformen bieden. Alle MXDP’s ondersteunen de behoefte van professionele ontwikkelaars om ontwikkeltools met een hoge mate van controle te gebruiken (met andere woorden, code-georiënteerde tools), en de meeste oplossingen ondersteunen ook een low-code benadering voor development met een hogere productiviteit van de ontwikkelaar. Het primaire doel van deze platformen is echter niet om de ontwikkeling van low-code te ondersteunen, maar het creëren van meerdere soorten apps ter ondersteuning van de digitale gebruikerservaring tussen apparaten en interactiemodaliteiten.” Met een focus op professionele ontwikkelaars, brengt het Progress® Kinvey® platform het beste van het Progress portfolio samen door het meest moderne platform met high-productivity te bieden voor het bouwen en implementeren van bedrijfsapplicaties van hoge kwaliteit. Het platform is uitgerust met:

  • Een cloud-native serverless backend Kinvey Studio
  • low-code ontwikkelcapaciteit
  • AI-gedreven Kinvey Chat
  • Het NativeScript® open source development framework voor native mobiele app ontwikkeling
  • Kendo UI, de meest complete UI-ontwikkelingstoolkit voor JavaScript
  • Kinvey AI/ML cognitieve functionaliteit voor het bouwen en implementeren van analytische modellen
  • De grootste set integraties op de markt met Kinvey Data Pipeline, aangedreven door DataDirect drivers.

Daarnaast verhoogt Progress Kinvey de productiviteit door DevOps en de veiligheid van de onderneming op unieke wijze te voorzien van een volledig beheerde dienst en microservices framework voor de integratie van bedrijfsgegevens. Deze mogelijkheden zorgen ervoor dat de modernste apps naadloos kunnen schalen wanneer ze verbonden zijn met back-end bedrijfssystemen. Het gehele platform is non-proprietary en compatible met een standaard JavaScript-ontwikkeltoolkit. Waardoor ontwikkelaars de vrijheid hebben om te werken zoals ze dat willen met de tools van hun voorkeur. 

“Wij geven onze klanten mogelijkheden om ervaringen te creëren binnen één enkel platform voor het ontwikkelen en implementeren van apps voor elk kanaal. In combinatie met onze mogelijkheid om digitale ervaringen te ondersteunen via elk touchpoint – mobiel, web, PWA’s, wearables en meer – zijn organisaties in staat om echt vernieuwende en gepersonaliseerde digitale ervaringen te creëren”, aldus Dmitri Tcherevik, CTO bij Progress. 

“Gartner’s erkenning als leider in het MXDP Magic Quadrant vormt een bewijs van ons vermogen om onze belofte te realiseren. We zijn vereerd met deze benoeming.” 

 

 

1 Gartner Magic Quadrant for Multiexperience Development Platforms, Jason Wong, Van Baker, Mark Driver, Adrian Leow, Paul Vincent, 10 juli 2019 2 Gartner Technology Insight for Multiexperience Development Platforms, Jason Wong, Van Baker, William Clark, Adrian Leow, Marty Resnick, Mark Driver, Magnus Revang, Rob Dunie, 15 april 2019 Gartner Disclaimer Gartner does not endorse any vendor, product or service depicted in its research publications, and does not advise technology users to select only those vendors with the highest ratings or other designation. Gartner research publications consist of the opinions of Gartner’s research organization and should not be construed as statements of fact. Gartner disclaims all warranties, express or implied, with respect to this research, including any warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.

 

Over Progress 

Progress

 (NASDAQ: PRGS) biedt een toonaangevend platform voor de ontwikkeling en inzet van strategische bedrijfsapplicaties. Progress stelt klanten en partners in staat om met een fractie van de inspanning, tijd en kosten moderne, impactvolle digitale ervaringen te leveren. Progress biedt krachtige tools om eenvoudig adaptieve gebruikerservaringen te bouwen voor elk type apparaat of touchpount, bekroonde machine learning die het mogelijk maken om cognitieve mogelijkheden te integreren in elke applicatie, de flexibiliteit van een serverloze cloud om moderne apps, bedrijfsregels, web content management en toonaangevende technologie voor dataconnectiviteit te implementeren. Meer dan 1700 onafhankelijke softwareleveranciers, 100.000 zakelijke klanten en twee miljoen ontwikkelaars vertrouwen op Progress om hun applicaties te ontwikkelen. Meer informatie: 

www.progress.com

 of bel ons op: 010-235 1111 (NL) / 015-307700 (BE). 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-07-12T18:16:35.000Z Progress


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.