Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Qualogy en Eurotransplant sluiten overeenkomst

Dit artikel delen:

Qualogy neemt het beheer van de Oracle-omgevingen van Eurotransplant op zich. De IT-dienstverlener helpt ook bij het verbeteren en vernieuwen van de infrastructuur.

Rijswijk, 15 januari 2020 – IT-dienstverlener Qualogy uit Rijswijk verzorgt vanaf januari 2020 het beheer van de Oracle Database, Oracle Database Appliance en verschillende Oracle Middleware-componenten voor Eurotransplant.

Qualogy gaat voor een periode van minimaal 4 jaar de Oracle-omgevingen van Eurotransplant beheren, verbeteren en vernieuwen. Manager Qualogy for Support Kees Vianen: “Deze opdracht sluit perfect aan op de dienstverlening van Qualogy. Naast het 24/7 beheer van de Oracle-omgevingen adviseren we Eurotransplant bij het verbeteren en vernieuwen van hun infrastructuur.”

IT-landschap overzichtelijker maken 

Qualogy is direct gestart met het overzichtelijker maken van het IT-landschap van Eurotransplant. Ook helpt de IT-dienstverlener de organisatie beter te beschermen tegen calamiteiten. Tegelijk bouwen de organisaties samen aan een roadmap voor de lange termijn. Met als doel: het verbeteren en vernieuwen van de technische infrastructuur én het bijhorende applicatielandschap.

Algemeen directeur Eurotransplant Peter Branger: “Qualogy’s dienstverlening spreekt ons aan. Ze denken met ons mee: van idee tot operationeel en beheer. Dat is belangrijk voor de continuïteit van onze dienstverlening. Wij moeten snel en efficiënt kunnen werken én daarbij kunnen vertrouwen op onze ICT-toepassingen.”

Over Eurotransplant 

Eurotransplant is een serviceorganisatie voor de samenwerkende transplantatiecentra, laboratoria en donorziekenhuizen binnen acht landen. Ze zetten zich 24/7 in voor het optimaal gebruikmaken van donororganen door de best mogelijke match te maken tussen donororgaan en ontvanger. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-01-15T10:39:41.000Z Qualogy
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.