Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

ConsultingExperts B.V. brengt ScriptRunner naar Nederland

Dit artikel delen:

Microsoft Gold Partner ConsultingExperts B.V. ondersteunt ScriptRunner Software GmbH uit Duitsland, de toonaangevende softwareleverancier op het gebied van PowerShell beheer, bij de lancering van de complete portfolio in de Benelux.

ScriptRunner Software heeft zich de afgelopen jaren snel gevestigd in de Duitstalige markt met zijn PowerShell beheeroplossing. De software biedt bedrijven uit alle sectoren een holistisch product voor het automatiseren, delegeren en controleren van alle activiteiten rond PowerShell. In het kader van verdere internationalisering zorgt de softwareleverancier er nu, samen met ConsultingExperts, voor dat ook organisaties in Nederland kunnen profiteren van de voordelen van ScriptRunner.

Als ScriptRunner Solution Partner biedt ConsultingExperts haar klanten nu een professionele PowerShell beheeroplossing naast de ontwikkeling van PowerShell scripts. Dit maakt de mogelijkheden van deze krachtige scripttaal toegankelijk voor niet-experts op een veilige en gebruiksvriendelijke manier. "Met ScriptRunner kunnen onze opdrachtgevers nu de ontwikkeling, het beheer en de delegatie van hun PowerShell scripts aanzienlijk vereenvoudigen", zegt Frank Egberts, directeur bij ConsultingExperts.

ScriptRunner ondersteunt ConsultingExperts bij de introductie van de oplossing met specifieke trainingen, marketingprogramma's en verkoop- en technische ondersteuning.

"We zijn verheugd dat we een ervaren IT-dienstverlener hebben binnengehaald met ConsultingExperts, die diepgaande Microsoftplatform knowhow en uitgebreide PowerShell expertise heeft", zegt Heiko Brenn, Head of International Business, ScriptRunner Software GmbH.

Meer informatie over ScriptRunner® is beschikbaar op www.scriptrunner.com.

OVER SCRIPTRUNNER SOFTWARE GMBH:

ScriptRunner is een platformoplossing voor automatisering en delegatie van PowerShell. Centraliseren, standaardiseren, bewaken en controleren van een breed scala aan workflows is effectief voor het verlichten IT-activiteiten. Beheerders en DevOps kunnen de meegeleverde scriptbibliotheken gebruiken en aanpassen of hun eigen scripts ontwikkelen. Een voortdurend groeiend aantal bekende organisaties van alle groottes en industrieën wereldwijd gebruiken ScriptRunner als de toonaangevende complete oplossing voor PowerShell. Sinds 2019 is ScriptRunner Software GmbH een onafhankelijke dochteronderneming van AppSphere AG.

OVER CONSULTINGEXPERTS B.V.:

ConsultingExperts is een landelijk opererend ICT-consultancy en detacheringsbureau dat er sinds 2010 in slaagt ‘de juiste mensen op de juiste job’ te zetten, veelal bij grotere bedrijven, instellingen en overheden. Het doel van ConsultingExperts is om met kennis van én over haar opdrachtgevers, een optimaal werkbare combinatie te creëren tussen de klantbehoefte en de oplossingen die de specialisten van ConsultingExperts aanbieden.

Als professionele ICT-dienstverlener vertaalt ConsultingExperts hierbij de steeds snellere ontwikkelingen en steeds verdergaande mogelijkheden in de ICT naar specifieke producten en diensten voor haar opdrachtgevers.

Meer informatie over ConsultingExperts is beschikbaar op www.consultingexperts.nl.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-05-25T14:27:51.000Z ConsultingExperts B.V.


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.