Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

William van de Rotten nieuwe algemeen directeur Hands on

Dit artikel delen:

William van de Rotten (48) is per 1 oktober 2020 de nieuwe algemeen directeur van IT-dienstverlener Hands on Information Management. In deze functie zal hij de algemene aansturing van het managementteam en de interne afdelingen op zich nemen. Hij volgt Piet Beers op die op interim basis deze rol vanaf 2019 heeft vervuld.

William werkt al ruim 9 jaar bij Hands on en heeft een brede ervaring binnen de organisatie opgebouwd. Van 2011 tot 2014 was hij werkzaam als technisch consultant, waarna hij als Business Unit Manager en MT lid verantwoordelijk werd voor de zorgmarkt. In deze rol heeft hij bijgedragen aan de succesformule van de klantenteams. Onder zijn leiding heeft de business unit de omzet weten te verdubbelen en heeft hij bijgedragen aan verdere professionalisering van het zorgteam. 

‘’Ik verheug mij er enorm op om leiding te mogen geven aan de Hands on organisatie”, vertelt William van de Rotten. “In mijn nieuwe rol ga ik mij richten op het voortzetten van de stabiele groei die Hands on in de afgelopen jaren heeft gerealiseerd en op het versterken van onze marktpositie. Door onze duidelijke focus op Microsoft Cloud oplossingen zie ik veel kansen voor een sterke groei als Managed Service Provider in het MKB+ segment. In alles wat wij doen staan onze klanten centraal. Om de beste oplossingen te realiseren willen we onze klanten en hun medewerkers persoonlijk kennen. Dit kan alleen door een vaste relatie met hen op te bouwen. Daarom werken wij in ‘dedicated’ klantenteams, waar een vast team van IT-specialisten samen zorgen voor de complete IT bij onze klanten. Hierin schuilt de kracht van ons succes.”   

William zal in zijn nieuwe functie ook toetreden tot de directie van de Hands on Group, die na de overname van Compello (Zwolle) en ITSN (Venlo) in 2020 is opgericht. De groep telt ruim 125 IT-professionals en realiseert een omzet van 25 miljoen euro. “Door de landelijke dekking met kantoren in Venlo, Weesp en Zwolle verzekert onze samenwerking klanten van lokale ondersteuning en geeft hen directe toegang tot een breed kennisnetwerk van IT-specialisten, die organisaties én mensen helpen om productiever, efficiënter en slimmer te werken met Microsoft-technologie. Bovendien realiseren we voordelen voor onze klanten door onze backoffice processen efficiënter te maken. Ik zie voor mijzelf een belangrijke rol in het intensiveren van de samenwerking en synergie binnen de Hands on Group”, aldus William van de Rotten.  

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-09-29T13:19:16.000Z Hands on Information Management
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.