Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Solviteers Advies & Implementatie wordt exclusieve partner van YesElf

Dit artikel delen:

Solviteers is partner geworden voor softwarebedrijf YesElf en wordt leverancier van hun oplossing voor de overheid & non-profit markt. Met YesElf worden leertrajecten voor webapplicaties verkort en neemt het aantal vragen bij functioneel beheer af. Hiermee is het een uitstekende oplossing bij het in gebruik nemen van bijvoorbeeld nieuwe applicaties of nieuwe werkprocessen bij gemeenten.

Onlangs heeft Solviteers Advies & Implementatie met softwarebedrijf YesElf een overeenkomst getekend. Daarmee wordt Solviteers Advies & Implementatie de exclusieve partner van de e-learningtool YesElf. YesElf is een slimme tool die de gebruiker van een applicatie te hulp schiet als deze het ‘even niet meer weet’. Dit doet YesElf op basis van Artificial Intelligence, waardoor de hulp alleen wordt aangeboden als deze ook echt welkom is. Voor de klant leidt YesElf tot een beter gebruik van de applicatie, minder inspanning van applicatiebeheerders en er zijn minder herhalingstrainingen nodig.

Artificial Intelligence

De software van YesElf stelt met Artificial Intelligence vast wanneer een gebruiker twijfelt in het gebruik van applicaties in het dagelijks werk en geeft vervolgens tips. YesElf leert wanneer de gebruiker afwijkt van ‘normaal’ en komt alleen in actie wanneer hulp welkom is. Voor een optimaal rendement en minimale belasting van de medewerkers, moet YesElf eerst goed op de werkprocessen van de gebruiker worden ingericht.

Dit inrichten kan eventueel ook op afstand gebeuren, wat de belasting van de opdrachtgever nog lager maakt. 

Uitgelezen partij

En daar komt Solviteers Advies & Implementatie om de hoek kijken, stelt Peter Simun (directeur YesElf): “YesElf als tool is zo goed als de implementatie ervan binnen de dagelijkse gang van zaken van de gebruiker. Dit vergt kennis van zowel ICT-gebruik, als de werkprocessen bij de lokale overheid. Met ruim 25 jaar ervaring rond ICT en werkprocessen in het publiek domein, is Solviteers Advies & Implementatie voor ons de uitgelezen partij om YesElf bij de lokale overheid in te richten. We zijn dan ook erg enthousiast over deze samenwerking.”

Grote potentie

YesElf is een startup met grote potentie, stelt Bjorn Stemerdink (directeur Solviteers Advies & Implementatie): “Wij zijn altijd op zoek naar manieren om de dienstverlening door de overheid te verbeteren. Betere output, minder kosten én minder belasting van de medewerkers, dat is waar we blij van worden. Want het gaat hier om publieke middelen voor de publieke zaak en daar hebben wij hart voor. YesElf gaat hier als uitstekende aanvulling op training en ondersteuning door beheer het verschil maken, daar ben ik van overtuigd!”

Kwaliteit van gebruik

Omdat YesElf zorgt voor minder beroep op interne en externe ondersteuning, verdient deze tool zichzelf snel terug. Minstens even belangrijk is dat YesElf het niveau van de gebruiker verhoogt door relevante tips te geven op het moment dat deze gebruiker aarzelt. Dat komt de kwaliteit van het applicatiegebruik sterk ten goede en verbetert de gebruikerservaring. 

Meer informatie:

Bjorn Stemerdink, directeurSolviteers Advies & Implementatie

Tel: 030 280 36 55 of e-mail: b.stemerdink@solviteers.nl www.solviteersadvies.nl

 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-04-14T13:49:34.000Z Solviteers Advies & Implementatie


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.