Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Het voordeel van een professioneel ict bedrijf

Dit artikel delen:

Of je nu een klein- of groot bedrijf bent, elk bedrijf maakt tegenwoordig gebruik van ict. Je kunt zelf alle ict taken in de handen houden samen met de problemen die er soms zijn of je schakelt hulp in vanaf buitenaf.

Een professioneel ict bedrijf inschakelen kan net de oplossing zijn die jouw bedrijf nodig heeft, maar waarom zou je een eigenlijk een professioneel ict bedrijf inschakelen?

Meer dan alleen hulp bij problemen

Als mensen denken aan een ict bedrijf wordt er vaak gedacht aan het oplossen van problemen. Maar een professioneel ict bedrijf kan veel meer dan dat. Denk aan het designen van een website, app of applicatie. De medewerkers kunnen helpen om jouw ambities als ondernemer waar te maken. Ook worden de systemen van jouw bedrijf 24/7 gemonitord. Dit houdt in dat de problemen kunnen voorkomen worden, wat weer veel tijd en moeite scheelt. Natuurlijk bieden zij ook hulp als er toch problemen optreden of dat er prangende vragen zijn. Denk dus dat je deze werknemers lastig valt, zij staan graag voor je klaar.

Het gebruikmaken van experts

Een van de voornaamste redenen van het inschakelen van een professioneel ict bedrijf is de hulp van experts. Als bedrijf heb je meestal een ict’ers in huis. Afhankelijk van de grote van het bedrijf kan het zijn dat er een hele verdieping voor nodig is. De kosten hiervoor kunnen dan flink oplopen. Door het inschakelen van een bedrijf van buitenaf zijn de kosten lager. Ook heb je als ondernemer minder kopzorgen omdat het beheer voornamelijk via het ict bedrijf gaat. Wel kun je nog steeds bij jouw bestanden via een persoonlijke server. Je bestanden zijn beveiligt en de werknemers kunnen erbij vanaf elk device. Dit houdt in dat er ook vanuit huis kan worden gewerkt. Mochten er toch problemen zijn, dan hoeft er alleen maar gebeld geworden en staan de werknemers klaar voor jouw vragen.

Het gebruik van zakelijke telefonie

Een service die een professioneel ict bedrijf aan kan bieden, is het gebruik van voip telefonie. Bij het gebruik van voip telefonie maak je gebruik van een hosted IP centrale. Dit houdt in dat voor het bellen er geen fysieke centrale nodig is. Een professioneel ict bedrijf kan zorgen voor de benodigde licenties, telefoonnummers en hardware. Tevens worden alle toestellen aangesloten op jouw verbinding. Hiermee bespaar je dus een hoop kosten mee in vergelijking met ‘normale’ telefoonkosten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-11-23T09:52:05.000Z Itsynergy


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.