Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Crayon lanceert eerste BTU Cloud Asset Management training in Nederland

Dit artikel delen:

Crayon, leider in IT-dienstverlening en innovatie, kondigt vandaag een exclusieve, tweejarige overeenkomst met Business Technology Unified (BTU) aan. Hiermee krijgt Crayon het alleenrecht om BTU's Cloud Asset Management training in Nederland aan te bieden.

Vanaf dit jaar zal er voor het eerst in Nederland een Cloud Asset Management training beschikbaar zijn. SAM Managers, ITAM Managers en Cloud Vendor Managers krijgen de mogelijkheid om hun skills op het gebied van Cloud Asset Management verder te verbeteren. Crayon heeft het voorrecht om de komende twee jaar in Nederland de enige aanbieder van deze training te zijn.

"De training biedt alle kennis die nodig is om de gehele levenscyclus van Cloud Assets te beheren," zegt Keith Rupnik, medeoprichter van BTU. "Sinds de desktop computer is technologie niet zo voordelig, zo ontwrichtend en zo'n significant risico geweest. Organisaties dienen te begrijpen wat er nodig is om dit nieuwe type asset te beheren, om vervolgens deskundige hulp in te schakelen van organisaties zoals Crayon Benelux."

Sebastiaan Keurs, Services Lead bij Crayon, reageert enthousiast: “De kennisbehoefte herkennen wij al langer bij onze klanten, er is veel vraag naar praktische kennis voor het opzetten van een framework bij het beheren van Cloud Assets. Dat is waarin deze training voorziet en daarom zijn wij ervan overtuigd dat onze relaties hier heel blij mee zullen zijn.”

Voor meer informatie over de training ga naar de website: http://www.crayon.com/CAM

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-01-20T10:06:41.000Z Crayon


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.