Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Promax versterkt zich verder door overname ActiveView Automatisering

Dit artikel delen:

Bergschenhoek, 11 mei 2022 – Promax, een ICT-bedrijf gespecialiseerd in baanbrekende Cloud-, Security- en Artificial Intelligence-oplossingen, heeft een overeenkomst getekend voor de overname van ActiveView Automatisering & Informatisering B.V. ActiveView is aanbieder van volledige ICT-oplossingen voor het midden- en kleinbedrijf. Zij heeft vestigingen in Alblasserdam, Leiden en Leeuwarden. Na de overname van Rodenburg ICT Solutions midden vorig jaar is de overname van ActiveView een volgende stap in de buy & build-strategie van Promax. Door de overname van ActiveView versterkt Promax haar positie in de ICT-markt en wordt zij robuuster, zowel qua personele omvang als ook op financieel vlak. ActiveView heeft door het hoge niveau van de dienstverlening een stabiele, loyale klantenbase opgebouwd in de loop van de jaren.

Bergschenhoek, 11 mei 2022 – Promax, een ICT-bedrijf gespecialiseerd in baanbrekende Cloud-, Security- en Artificial Intelligence-oplossingen, heeft een overeenkomst voor de overname van ActiveView Automatisering & Informatisering B.V. ActiveView is aanbieder van volledige ICT-oplossingen voor het midden- en kleinbedrijf. Zij heeft vestigingen in Alblasserdam, Leiden en Leeuwarden.

Na de overname van Rodenburg ICT Solutions midden vorig jaar is de overname van ActiveView een volgende stap in de buy & build-strategie van Promax. Door de overname van ActiveView versterkt Promax haar positie in de ICT-markt en wordt zij robuuster, zowel qua personele omvang als ook op financieel vlak. ActiveView heeft door het hoge niveau van de dienstverlening een stabiele, loyale klantenbase opgebouwd in de loop van de jaren.

De mens centraal

Promax en ActiveView zijn eerst gestart om de bedrijven te laten samenwerken en elkaar op die manier goed te leren kennen. Vanuit die samenwerking zijn de gesprekken gevoerd over een overname. De klik en het vertrouwen dat daaruit gegroeid is, legt de basis voor een succesvolle samenvoeging van de bedrijven. Bij beide bedrijven staat de mens voorop, zowel de medewerker als de contactpersonen bij haar klant. De drijfveer is een fijne, sociale werksfeer waarin de werknemers zich veilig voelen, zich kunnen ontwikkelen en plezier hebben in hun werk. Dit vanuit de overtuiging: ‘als je goed voor je personeel zorgt, dan zorgen die weer goed voor je klanten’.

Bredere dienstverlening nodig om klanten te blijven bedienen

Promax en ActiveView versterken elkaar waardoor beiden completer en robuuster worden, zowel in omvang als in het dienstenaanbod. Het nieuwe bedrijf is in staat om in een markt die niet stilstaat mee te gaan met de ontwikkelingen, te voldoen aan de klantbehoeften en verder te groeien.

Voor de eigenaren van ActiveView, Wim Linge en Marcel Uittenbogaard, begint een nieuwe fase in hun leven. Na 25 jaar actief bouwen aan hun bedrijf, dragen zij dit nu met vertrouwen over aan Judith Littel, algemeen directeur en eigenaar van Promax en haar collega’s. Wim Linge: “Het fundament van onze werkwijze zijn de 3 B’s. We bouwen, beschermen en beheren ICT-omgevingen. Wij geloven in ICT met slimme eenvoud en veiligheid. We herkennen deze pragmatische houding ook bij Promax. Marcel Uittenbogaard; “Daarnaast vragen onze klanten steeds meer om expertise op bijvoorbeeld cyber security vlak. Om hen goed te blijven bedienen, was het noodzakelijk om aansluiting te vinden bij een bedrijf als Promax.”

Judith Littel: “Door de overname van ActiveView is Promax op de juiste omvang en sterkte voor onze huidige groeifase. In een roerige ICT-branche waarbij een enorme consolidatieslag gaande is, wil Promax een speler van belang blijven. Het is geen doel op zich om een groot bedrijf te worden. Maar een bepaalde omvang en expertise zijn nodig om onze doelen te bereiken én die van onze klanten.

We zijn daarom enorm blij met de nieuwe collega’s van ActiveView en doen er alles aan om hen zich thuis te laten voelen. Door de groei van ons team bieden we onze huidige klanten stabiele en betrouwbare dienstverlening. Daarnaast hebben we meer slagkracht om nieuwe klanten te verwelkomen. Door de toenemende cybercriminaliteit is er behoefte aan gespecialiseerde security oplossingen en expertise. Wij kunnen deze expertise als geen ander leveren. We kijken ernaar uit om deze ook te bieden aan de ActiveView-klanten en mee te groeien met het professionalisering proces die deze bedrijven doormaken.”

Zelfstandig merk

ActiveView gaat voorlopig als zelfstandig merk en organisatie door. Voor klanten verandert er daardoor in principe niets. Waar mogelijk worden synergievoordelen direct benut, zoals bijvoorbeeld gezamenlijke inkoop. Verder nemen we in alle rust de tijd om te bekijken hoe de kracht van de beide organisaties het beste kan worden benut.

Over Promax IT en CS B.V.

www.promax.nl

Promax helpt organisaties van groot tot klein succesvol te zijn met veilige, betrouwbare en intelligente IT-oplossingen. Zij doet dit op Cloud-en ICT infrastructuur gebied, met cybersecurity proposities en Artificial Intelligence oplossingen. Promax wil elke dag bijdragen aan het succes van haar klanten. Zij wil haar klanten helpen hun strategische doelstellingen te vertalen naar deze veilige, betrouwbare en intelligente oplossingen met als doel dat haar klanten kunnen excelleren. Net als vrienden die elkaar helpen en aan succes bouwen.

Simple – wij vinden dat technologie eenvoudig moet zijn, zodat je altijd en overal optimaal en plezierig kunt werken. Secure – wij zorgen ervoor dat jouw data en dataverkeer veilig zijn en dat je je veilig voelt. Intelligent – wij gebruiken intelligente oplossingen om je te helpen betere beslissingen te nemen, onbekende kansen te zien en slimmer te zijn dan ooit tevoren.

Over ActiveView

www.activeview.nl

ActiveView weet precies hoe bedrijven het beste van de nieuwste mogelijkheden kunnen profiteren. Omdat er up-to-date kennis is van IT, maar vooral omdat we begrijpen bij welke oplossingen je écht gebaat bent. Als bedrijf en als mens. Wij verbinden jouw bedrijf met zorg en eenvoud aan de dynamische mogelijkheden van IT.

Een automatiseringsbedrijf met oog voor de mens achter de techniek. Door het bieden van complete oplossingen en een uitstekende service onderscheiden wij ons al 25 jaar binnen de branche. Ook qua sfeer zit het wel goed bij ons. Wij zijn heel trots op het feit dat een groot aantal van onze mensen al heel lang bij ons in dienst zijn. Jouw vaste specialist blijft dus jouw specialist.

Rechtstreeks uit ons DNA ontsproten: de 3 B's. Niet zomaar drie letters, maar het fundament van onze werkwijze. We Bouwen, Beschermen en Beheren ICT omgevingen en zorgen er zo voor dat je verzekerd bent van stabiliteit, veiligheid en continuïteit. Stuk voor stuk uitdagende projecten op het snijvlak van gebruiksvriendelijkheid, technologie, implementatie en projectmanagement. Onze klanten vertrouwen dan ook grenzeloos in ons concept en onze service.

Eenvoud en authenticiteit, dat is waar we voor staan. We werken niet graag met drempels en onderscheiden ons met een serviceniveau dat past bij iedere onderneming, een niveau waar je U tegen zegt.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-05-11T08:52:43.000Z Promax IT


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.