Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Markenheem kiest Pink Elephant als nieuwe ICT-partner

Dit artikel delen:

Zorgorganisatie Markenheem heeft onlangs Pink Elephant geselecteerd als haar nieuwe ICT-partner. Pink Elephant zal voor de ca 1000 medewerkers van Markenheem een nieuwe werkplek implementeren gebaseerd op haar Pink365 oplossing aangevuld met een sociaal intranet. Pink Elephant zal tevens tweedelijns ondersteuning bieden. Aanvullend zal tijdelijk sprake zijn van ondersteunende diensten op locatie. Het contract biedt een goede basis voor een duurzame samenwerking. De overeenkomst is tot stand gekomen via een geformaliseerd RfP traject onder leiding van een adviesbureau.

Markenheem biedt verzorgingshuis- en verpleeghuiszorg aan ruim 380 cliënten in vijf woonzorgcentra en aan cliënten op de dagbesteding. Daarnaast worden zo'n 300 cliënten in de gemeenten Doetinchem en Bronckhorst ondersteund met zorg en verpleging thuis. Ook krijgen 1.100 cliënten bij hulp in de huishouding. Tenslotte wordt verhuur van appartementen aangeboden. Markenheem wil ouderen in de regio Doetinchem en Bronckhorst een warm thuis bieden. In één van haar woonzorgcentra, of in de wijk. Bij alles wat Markenheem doet staan haar kernwaarden nabij, bij de tijd en bekwaam centraal.

De transformatie van de op Microsoft365 gebaseerde werkplek is inmiddels gestart. Hierbij zal het sociaal intranet van A&M Impact en de applicatie-ontsluiting van Liquit, beide partners van Pink Elephant, worden ingezet. Resultaat is een werkplek die op ieder internet device te benaderen is. Zo heeft een zorgverlener altijd de beschikking over de benodigde gegevens, zoals de planning. De transitie wordt in de tweede helft 2022 afgerond.

“Digitalisering gaat een steeds grotere rol spelen in de zorgverlening, de bedrijfsvoering, de besturing van de organisatie en samenwerking met andere organisaties.

Het is een belangrijke stap om met Pink Elephant een contract en samenwerking aan te gaan om de ontwikkelingen op digitaal gebied mogelijk te maken” aldus Anja Stunnenberg, bestuurder van Markenheem. “Met de implementatie van de nieuwe digitale werkplek (met o.a intranet, alle medewerkers een emailaccount, 1 keer inloggen voor toegang diverse systemen) worden medewerkers beter ondersteund in het uitvoeren van hun (zorg-)taken. Bij de live-gang gaat Pink ondersteuning bieden op de werkvloer aan onze medewerkers. Zo dichtbij en direct samenwerken spreekt ons aan.”

‘Gaaf dat Markenheem voor Pink heeft gekozen! Met onze persoonlijke aanpak kunnen we bij Markenheem echt het verschil maken. De inzet van het sociale intranet van A&M Impact bewijst de flexibiliteit van onze werkplek Pink365’ aldus Rob van Rinsum, directeur van Pink Elephant. ‘En ik ben natuurlijk blij dat we met Markenheem nog een zorginstelling als klant erbij hebben. We begrijpen die markt echt heel goed’.

Over Pink Elephant

Pink Elephant biedt oplossingen op het gebied van Outsourcing, Professional Services en Hardware en Software. Pink Elephant is dé werkplekspecialist van Broad Horizon, waar het sinds 2020 onderdeel van uitmaakt. Met 250 medewerkers en vestigingen in Naarden, ’s-Hertogenbosch en Maastricht-Airport bedient Pink Elephant de markt. Pink Elephant is naast de Zorgsector ook actief in de industrie, (semi-) overheid en Business-to-Consumer markt.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-06-13T12:43:45.000Z Pink Elephant


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.