Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Welk effect heeft het gebruik van planningssoftware op de klantervaring?

Dit artikel delen:

Een planningssoftware kan worden gebruikt om technische problemen vroeg in het proces aan te pakken. Als gevolg hiervan heb je een grotere kans om problemen te identificeren en op te lossen voordat ze problemen worden. Hierdoor kun je je focussen op de klantervaring zodat je klanten in minder tijd een beter product krijgen met minder defecten. Het verbetert ook de kwaliteit en vermindert risico's voor zowel jij als je klanten door een volledig geïntegreerde omgeving te creëren waarin iedereen naadloos samenwerkt. Om er echter voor te zorgen dat de software efficiënt blijft functioneren en complicaties binnen de softwareapplicatie worden voorkomen, gebruik je het testmanagement om je software te testen.

Helpt de klantervaring te begrijpen

Naast testmanagement, kun je als ondernemer het je niet veroorloven om je klanten te negeren. De klantervaring is de som van alle interacties met een merk en staat voor de combinatie van product en dienst. Wanneer mensen interactie hebben met je bedrijf, vormen ze een mening over wat het vertegenwoordigt, evenals hun perceptie van hoe het werkt. Deze perceptie bepaalt of zij ook in de toekomst zaken met je blijven doen. Gebruik daarom planningssoftware. Dit is omdat je hiermee een beter inzicht kunt krijgen in hoe klanten over je bedrijf denken, omdat het de communicatie tussen verkoop- en marketing teams verbeterd door toegang te bieden tot realtime gegevens van verschillende kanalen, zoals sociale-mediakanalen en e-commercesites. En om dit voordeel te blijven behalen, moet je software testing uitvoeren om het plotselinge falen van de toepassing te verlichten.

Stelt het bedrijf in staat om klantgegevens te ordenen en te analyseren

Elke succesvolle onderneming moet beginnen met een solide basis van gegevens. Als je het niet hebt, kun je niets van je klanten leren of begrijpen. Maak daarom gebruik van planningssoftware, zodat je gegevens over je consumenten kunt verzamelen en ordenen, die je kunt gebruiken om goede beslissingen te nemen over hoe je hun interacties en relaties met je bedrijf het beste kunt verbeteren.

Helpt bij het automatiseren van feedback van klanten

Het gebruik van software testing kan helpen bij het automatiseren van het verzamelen van feedback van klanten. Bij het ontwikkelen van een digitale strategie is de klantervaring de belangrijkste overweging die je moet maken, en het vermogen van je bedrijf om klanten een positieve ervaring te bieden, is essentieel voor het ontwikkelen en onderhouden van gezonde relaties met klanten. Veel bedrijven hebben al een feedbackformulier dat ze hun klanten vragen in te vullen zodra ze hun dienst of product hebben ontvangen, maar dit kan tijdrovend en inefficiënt zijn als je honderden reacties per maand krijgt van je consumenten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-10-18T11:28:06.000Z Lequal


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.