Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Supermicro breidt haar storage portfolio uit met All-Flash Servers

Dit artikel delen:

Super Micro Computer kondigt haar nieuwe all-flash NVMe-server modellen met hoge densiteit op petaschaal aan. Supermicro systemen van deze krachtige storage productfamilie ondersteunen de volgende generatie EDSFF form factor, die plaats bieden aan 16 en 32 hoogwaardige PCIe Gen5 NVMe drive bays.

Het eerste aanbod van de bijgewerkte productlijn zal tot de helft van een petabyte opslagruimte ondersteunen in een 1U 16 bay rackmount systeem, gevolgd door een volledige petabyte opslagruimte in een 2U 32 bay rackmount systeem voor zowel Intel als AMD PCIe Gen5 platforms.

"Supermicro blijft inspelen op de eisen van onze gebruikers met innovatieve oplossingen voor de workloads van vandaag en morgen,” aldus Charles Liang, president en CEO van Supermicro. "Met tot een petabyte aan opslag in een standaard rackmount systeem, hebben gebruikers snel toegang tot enorme hoeveelheden data binnen handbereik. Het nieuwe opslagsysteem is compact en energiezuinig en biedt onze gebruikers de laagste latency en hoogste bandbreedte in de industrie. Dankzij de prestaties en capaciteit van deze nieuwe systemen kunnen klanten inzicht krijgen met behulp van geavanceerde AI-technologieën. Met behulp van onze building block architectuur kunnen we de nieuwste technologieën sneller op de markt brengen en gebruikers geavanceerde systemen bieden als onderdeel van ons Total IT Solutions rack scale-aanbod." 

De evolutie van CPU, GPU en geheugentechnologieën zorgt ervoor dat de snelheid en de hoeveelheid data, die door moderne rekenclusters wordt verwerkt, steeds verhoogd worden. Hierdoor zijn er verbeterde opslagprestaties nodig. De Petascale All-Flash servers van Supermicro bieden toonaangevende opslagprestaties en -capaciteit, waardoor klanten het aantal rackmount systemen kunnen verminderen en de TCO kunnen verlagen.

De nieuwe op Intel gebaseerde systemen worden aangedreven door dubbele 4e generatie Intel Xeon Scalable processoren tot 270 W TDP. Daarnaast bevatten ze tot 32 DIMM's DDR5-4800 MHz geheugen, voor een totaal van 8 TB geheugen. De 4e generatie AMD EPYC processoren draaien op AMD gebaseerde systemen tot 350 W TDP en 24 DIMM's DDR5-4800MHz geheugen. Deze systemen zijn ontworpen voor rekenintensieve toepassingen met enorme I/O-eisen en grote geheugen vereisten. 

Twee halfhoge PCIe Gen5 x16-slots ondersteunen geavanceerde xPU's en slimme NIC's. Hierdoor kunnen gebruikers hun activiteiten stroomlijnen, met behulp van de opkomende NVMe-Over-Fabric of GPU-versnelde storage. Twee extra Supermicro PCIe Gen5 x16 AIOM (Advanced I/O Module) slots bieden verbeterde onderhoudsmogelijkheden en plug-in compatibiliteit met een breed spectrum aan OCP 3.0 netwerkkaarten. De volledig nieuwe NUMA symmetrische architectuur vermindert de latency doordat het zorgt voor de kortste signaalpaden naar de drives. Daarnaast biedt het een evenwichtige bandbreedte naar de storage en flexibele netwerkopties. Het symmetrische ontwerp zorgt ook voor een soepele luchtstroom over het hele systeem, waardoor krachtigere processoren kunnen worden gebruikt. 

Ga voor meer informatie over de Supermicro SSG-121E-NE316R naar: https://www.supermicro.com/en/products/system/storage/1u/ssg-121e-ne316r

Ga voor meer informatie over Supermicro Petascale All-Flash serveroplossingen naar: https://www.supermicro.com/en/products/nvme

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-03-16T11:44:30.000Z Supermicro


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.