Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Een zakelijke website laten maken: 3 tips

Dit artikel delen:

Wil je een zakelijke website laten maken? Dan is er veel om over na te denken. In onze moderne samenleving is een eigen website onmisbaar. Dit is het eerste waar klanten naar kijken als ze op zoek gaan naar een geschikt bedrijf. Het is het visitekaartje van jouw onderneming. Je wilt een mooie website, maar hier ook niet te veel aan uitgeven. Maar dat is best lastig. Het aanbod van webdesigners is ongelooflijk groot.

Hoe maak je dan de juiste keuze? Wil jij een website laten maken in Tilburg en weet je niet waar te beginnen? Met behulp van de volgende tips helpen we je graag een beetje op weg.

Weet wat jouw verwachtingen zijn 

Nog voordat je op zoek gaat naar een webdesigner is het belangrijk om te weten waar de website aan moet voldoen. Wat zijn jouw verwachtingen? Wat is het doel van de website? Dit bepaalt immers voor een groot deel het uiterlijk en de functionaliteiten die de website moet hebben. Een amateur taartenbakker die vooral zijn portfolio online wil zetten, heeft behoefte aan een geheel andere website dan een grote webshop. Daar past ook een ander soort webdesigner bij. 

Begin dus met op een rijtje zetten waar je naar op zoek bent. Wat het doel is van de website en hoe je dit precies wil bereiken. Wil je bijvoorbeeld vooral informeren? Of is het de bedoeling dat je ook daadwerkelijk producten gaat verkopen via de site? 

 Stel een budget op 

De meeste ondernemers willen wel wat geld investeren in een eigen website. Dit is immers tegenwoordig van essentieel belang om naam te maken voor je bedrijf. Toch moet je wel een maximum budget opstellen om te voorkomen dat je meer uitgeeft dan nodig is. Prijzen voor websites verschillen enorm. De ene partij vraagt slechts enkele honderden euro’s, terwijl je voor de andere webdesigner duizenden euro’s kunt rekenen. Even Googelen en je merkt direct dat er heel veel keus is. Als je van tevoren weet hoeveel je maximaal kunt uitgeven, is het direct al een stuk gemakkelijker om een groot deel van de aanbieders weg te filteren. 

Het goede nieuws is dat er voor bijna elk budget wel een website te maken is. Wees je er wel van bewust dat de kwaliteit van de site ook echt afhangt van de prijs. Investeren loont. 

Neem contact op met meerdere webdesignbureaus 

Wist je dat je met de meeste webdesigners gewoon vrijblijvend contact op kunt nemen? Het kan dan ook echt geen kwaad om bij meerdere bureaus informatie aan te vragen. Dit zorgt er juist voor dat je duidelijk op een rijtje krijgt wat er mogelijk is, voor welke prijs en wat je een beetje kunt verwachten. Bovendien ontdek je zo ook al snel de verschillen tussen de diverse webdesigners. Belangrijk is ook dat er een klik is. Dat de webdesigner voldoende tijd voor je neemt en begrijpt wat jij wil met je website. Heel belangrijk om je begrepen te voelen, want zo ben je veel meer verzekerd van een goed eindresultaat. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-09-26T10:12:39.000Z Equote


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.