Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Infoland komt met dé AVG/GDPR kennistest!

Dit artikel delen:

Over een aantal maanden dient elke organisatie te voldoen aan de AVG (ook wel GDPR genoemd). Best spannend al die nieuwe verplichtingen en de verantwoordelijkheden die daarbij komen kijken. Want voor je het weet ben je in overtreding en kan er een fikse boete (tot wel 20 miljoen! euro) op de deurmat vallen. Softwareleverancier Infoland uit Veldhoven speelt uitstekend in op de onzekerheid waar veel organisaties momenteel mee te maken hebben.

“Wij merken dat er voornamelijk bij medewerkers nog veel onduidelijkheid is over de wet” aldus Frank Stege – CEO van Infoland. “Je kunt namelijk als organisatie wel goed voorbereid zijn op alle wijzigingen en regels, maar als het personeel zich hier niet of nauwelijks van bewust is, kan een overtreding bijna niet voorkomen worden.” Om het kennisniveau bij medewerkers inzichtelijk te maken, heeft Infoland de AVG test ontwikkeld waarmee iedereen zijn/haar kennis over de AVG gratis en anoniem kan testen.

“We kregen steeds vaker de vraag van onze klanten of we konden helpen met maken van een goede kennistoets. Uit deze vraag is de AVG test tot stand gekomen.” De reden om de kennistest gratis aan te bieden is simpel, aldus Stege. “We willen mensen graag kennis laten maken met onze mooie e-learning software. Hoe kunnen we dit nou beter doen door direct een steentje bij te dragen aan dit belangrijke maatschappelijke thema.” Door gebruik te maken van dagelijks voorkomende praktijkvoorbeelden, wil Infoland niet alleen inzicht geven in het persoonlijk kennisniveau, maar ook direct de bewustwording bij medewerkers vergroten. “Men moet meteen kunnen leren van gemaakte fouten om zo de kans op herhaling te verkleinen.”

Doe de test!
Benieuwd hoe het binnen jouw organisatie is gesteld met de AVG kennis? Start dan hier de test en nodig collega’s uit om jouw behaalde resultaat te overtreffen.

Zelf een test ontwerpen?
Wil je nou liever zelf een (AVG) test maken die je vervolgens uit kunt zetten binnen de organisatie? Ook dan kan Infoland jou helpen. Zij stellen namelijk 1 maand gratis hun e-learning software beschikbaar. Interesse? Laat dan hier jouw gegevens achter.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-02-08T11:05:55.000Z Infoland
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.