Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

PanCompany Open BI Meet-up 1 maart Den Bosch

Dit artikel delen:

PanCompany organiseert op 1 maart in Den Bosch een Open BI Meet-up met toonaangevende sprekers uit de Business Intelligence wereld. Meld je nu aan!

Kennisdeling en kennisvergaring omtrent actuele en vakinhoudelijke thema’s staan binnen PanCompany, expert in het leveren van diensten op het gebied van Business Intelligence, hoog in het vaandel.

Daarom organiseert PanCompany op donderdag 1 maart 2018 een unieke en eenmalige BI Meet-up, met toonaangevende sprekers binnen de wereld van Business Intelligence.

De Meet-up wordt gehouden ten kantore van PanCompany aan de Europalaan 12a te 's Hertogenbosch.

Het programma start om 17:30 met een hapje & drankje. De presentaties starten om 18.00 uur (tot 20:00 uur). Daarna is er nog gelegenheid tot napraten tijdens de borrel.

Aanmelden kan op de aanmeldingspagina van Eventbrite. Klik op (de link) Meer informatie onderaan deze pagina. De link is ook op onze website te vinden.

Over de sprekers:

Hans Michiels

Hans Michiels is een onafhankelijke Business Intelligence & Datawarehouse consultant die sinds 1996 in de IT werkzaam is. Hij heeft sinds 2001 een primaire focus op Datawarehouse & Business Intelligence projecten.

Daarnaast is Hans oprichter en moderator van de website www.DataWarehouseAutomation.Guide, een online platform voor Data Warehouse Automation tools waar reviews worden geplaatst, tools worden vergeleken en blogs en video’s worden geplaatst gerelateerd aan DWA tools.

Tijdens zijn presentatie gaat Hans in op de uitdagingen die organisaties tegen komen wanneer men besluit om bij het opzetten van een datawarehouse gebruik te maken van een Data Warehouse Automation tool. DWA tools kunnen er voor zorgen dat de ontwikkelwerkzaamheden worden versneld en er een hogere kwaliteit geleverd kan worden. Echter, DWA tools zijn niet de oplossing voor alle problemen.

Vanuit zijn eigen project ervaring verteld Hans over de te nemen stappen, de voordelen in relatie tot efficiënt werken, kosten besparing en het bereiken van een hogere kwaliteit van de ETL code.

Jeroen ter Heerdt

Jeroen ter Heerdt is Data Evangelist bij Microsoft en heeft een passie voor alles wat met data te maken heeft; databases, data warehousing, BI, Big Data, data visualisatie, self-service BI, Hadoop, of real-time BI. Zolang het gaat om data en inzicht heeft hij er een mening over. Hij past zoveel mogelijk concepten uit deze onderwerpen toe op zijn eigen leven door van alles te meten en te analyseren. Jeroen combineert enthousiasme, visie en hands-on ervaring in bijzondere en leuke presentaties die je aan het denken zetten. Daarnaast blogt hij intensief op www.DutchDataDude.com.

Jeroen zal deze avond de rol van Microsoft belichten op het gebied van Artificial Intelligence en Advanced Analytics. In ongeveer drie kwartier zal Jeroen de strategie en visie van Microsoft toelichten die mogelijk heel anders zal zijn dan menigeen verwacht. Ook zullen de rollen en verantwoordelijk worden toegelicht die tegenwoordig nodig zijn binnen organisaties om data gedreven te zijn. Ook nieuwe technologische mogelijkheden die er zijn voor Data Visualisatie, Machine Learning, Deep Learning en Artificial Intelligence zullen nadrukkelijk aan bod komen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-02-22T14:14:34.000Z PanCompany BV
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.