Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Talend uitgeroepen tot leider in Forrester Wave

Dit artikel delen:

Talend (NASDAQ: TLND), leider in cloud- en big data-integratiesoftware, kondigt vandaag aan dat Forrester Research het bedrijf heeft erkend als leider in het onlangs gepubliceerde rapport The Forrester Wave™: Big Data Fabric, Q2 2018. Talend behaalde de hoogste scores in de categorieën Current Offering en Strategy, twee van de drie vooraanstaande categorieën die Forrester heeft geëvalueerd. Forrester benadrukte daarnaast dat het Talend platform het proces vereenvoudigt van werken met Hadoop en Spark en andere nieuwe technologieën, waaronder serverless computing en containers.

Forrester definieert big data fabric als een opkomend platform dat inzichten versnelt door opname, curatie, ontdekking, voorbereiding en integratie uit datasilo’s te automatiseren. Volgens Forrester geeft het rapport, dat gratis te downloaden is, weer hoe leveranciers zich tot elkaar verhouden en helpt het enterprise architecten de juiste keuze te maken.

Ashley Stirrup, CMO bij Talend: “We zijn vereerd om erkend te worden als leider in Forrester’s prestigieuze Wave. We beschouwen dit als een bevestiging van de kwaliteit en innovatie van Talend’s data-integratieoplossingen. We geloven dat onze plaatsing in de Wave en de criteriascores voor zichzelf spreken. Het benadrukt ons vermogen om aan bedrijven te leveren, vandaag en in de toekomst.” 

Forrester erkent Talend in het rapport voor het ondersteunen van real-time, batch, en dynamische datagedreven use cases, zowel on premise als in de cloud of in hybride omgevingen. Talend ontving de hoogst mogelijke score in zes van de twaalf subcategorieën, waaronder Vision, Ability to Execute en Professional Services. 

Volgens Forrester kan big data fabric vele soorten use cases bevorderen, zoals real-time inzichten, machine learning, streaming analyses en geavanceerde analyses. Het biedt architecten de mogelijkheid een dataflow te organiseren en data te beheren op verschillende big data platformen (zoals data lakes, Hadoop en NoSQL). Hiermee ondersteunen zij een enkele versie van de waarheid, klantpersonalisatie en geavanceerde big data analyses, met weinig tot geen codering. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-06-19T13:55:59.000Z Talend
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.