Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

BrainCreators en Zoom Media gaan samenwerken

Dit artikel delen:

BrainCreators en Zoom Media zijn een samenwerking aangegaan om AI-modellen aan te bieden waarbij spraakherkenningstechnologie de basis vormt.

Door de expertise van BrainCreators op het gebied van Artificial Intelligence te combineren met de spraakherkenningstechnologie van Zoom Media, kunnen organisaties voortaan spraak omzetten naar gestructureerde data om AI modellen te trainen. Hierdoor zijn organisaties in staat om hun klanten en eindgebruikers nieuwe digitale ervaringen te bieden.

Dankzij de samenwerking zullen alle taalmodellen van Zoom Media beschikbaar zijn voor de projecten van BrainCreators. De volgende talen zullen worden toegevoegd aan het BrainCreators AI-model repository: Nederlands, Deens, Engels (VS), Vlaams, Filipijns, Fins, Noors en Zweeds.

De komende maanden zullen BrainCreators en Zoom Media samenwerken om bestaande modellen te verbeteren en nieuwe kansen te verkennen. Op deze manier kunnen er end-to-end oplossingen voor natuurlijke taalverwerking worden aangeboden aan de internationale markt.

“Als oprichter en CEO van Zoom Media ben ik er trots op dat ons specialisme door BrainCreators wordt erkend als een waardevolle aanvulling op hun aanbod," zegt Abderrahim Aït Ben Moh, oprichter en CEO van Zoom Media. "Bovendien hebben we al eerder samengewerkt met BrainCreators voor het Smart Radio project van BNR. Met dit project hebben we afgelopen maand de Marconi Online Award in de wacht gesleept. Het is dan ook een logische stap voor ons om de relatie met BrainCreators te versterken.”

“Wij kijken er naar uit om de spraakherkenningstechnologie van Zoom Media toe te voegen aan ons BrainMatter platform. We hebben in de loop der jaren veel verschillende spraak- en tekst oplossingen getest en die van Zoom Media is de beste waar we toe nu toe mee hebben gewerkt. Bovendien is de oplossing veel nauwkeuriger vergeleken met andere modellen en gemakkelijk aanpasbaar voor verschillende sectoren,” aldus Jasper Wognum, mede-oprichter en CEO van BrainCreators.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-03-07T14:13:42.000Z BrainCreators
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.