Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

AI-conferentie ‘EGG’ op 27 november in Amsterdam

Dit artikel delen:

De EGG conferentie van Dataiku komt naar Nederland. Het event waarbij praktijkverhalen en best practices met AI centraal staan, vindt op 27 november plaats in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam.

Bezoekers van EGG krijgen niet alleen informatie over wat er mogelijk is met AI, maar leren onder meer welke stappen je als bedrijf moet zetten om er daadwerkelijk mee aan de slag te gaan. De sprekers die op het podium staan hebben zelf ervaren wat dit betekent en delen hun ervaringen en best practices. Het programma van EGG Amsterdam bevat dan ook vooral inspirerende praktijkverhalen. 

Zo vertellen Takeaway en DPG Media hoe je op een slimme manier AI gebruikt om je marketing-inspanningen te optimaliseren. Booking.com gaat in op de belangrijkste voordelen van machine learning. Verder vertellen organisaties als TomTom en Cox Automotive over hun best practices met AI en data science. 

Documentaire Data Science Pioneers

Dataiku noemt de EGG conferentie ‘The human centered AI conference’. Want uiteindelijk gaan machine learning en AI niet alleen om technologie. Het zijn de mensen die het verschil maken in het ontwikkelen van AI-systemen die impact hebben, maar ook duurzaam en verantwoord zijn. 

Tijdens EGG Amsterdam wordt daarom de documentaire Data Science Pioneers - Conquering the Next Frontier - vertoond. Deze film ging onlangs in première en laat 22 Amerikaanse en Europese data scientists van onder meer de BCC, Daimler en Nokia Bell Labs aan het woord over de steeds belangrijker wordende rol van de data scientists. De documentaire schetst in een uur de opkomst van de data scientist en de ontwikkeling van de functie tot leider van de AI-revolutie. Ook bespreken de data scientists de issues en uitdagingen waar zij mee te maken te hebben.  Deelnemen aan EGG Amsterdam? Kijk hier voor hele programma, inschrijven kan via deze link.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-10-03T10:56:16.000Z Dataiku


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.