Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Ventus start met data professionals die het verschil maken!

Dit artikel delen:

Digitalisering staat bij alle organisaties hoog op de agenda. Alles draait hierbij om data, ook wel het nieuwe goud genoemd. Data moet echter wel worden gedolven en daar is kennis, ervaring en expertise voor nodig! Ventus ziet de vraag naar expertise op het gebied van data dan ook enorm toenemen en gaat deze expertise vanaf 1 juni 2020 dan ook vanuit Ventus naar de markt brengen middels haar nieuwe dochteronderneming Ventus Data Professionals BV. De directie van deze nieuwe onderneming zal hierbij gevoerd gaan worden door Abdulmohaimen Amer.

Abdul Amer, directeur Ventus Data Professionals: “De vraag naar data scientists, data engineers en data consultants is in korte tijd enorm toegenomen. Door deze toename in de vraag zijn veel IT-specialisten en developers zich gaan positioneren als data-specialisten, maar zijn dit van origine niet. Als data scientist pur sang zie ik dan ook veel data projecten mislukken of moeizaam verlopen omdat niet de juiste expertise aan boord is. Dit kost organisaties onnodig veel geld. Mijn ambitie is om met Ventus Data Professionals een team van data-specialisten te bouwen die stuk voor stuk HBO/Academisch geschoold zijn op het gebied van Data Science om hiermee het verschil te gaan maken voor de klanten van Ventus en FutureXL.” 

Flip Houtman, directeur Ventus Groep: “Met de oprichting van Ventus Data Professionals breiden we onze dienstverlening verder uit. Steeds meer van onze klanten zijn op zoek naar goede data professionals en we zijn dan ook blij dat we deze vanaf nu kunnen leveren aan onze klanten. We zijn enorm trots dat we Abdul Amer bereid gevonden hebben om dit team voor ons te gaan bouwen. Ondanks zijn jonge leeftijd geldt Abdul in Nederland al als een gerenommeerde data scientist die regelmatig al op diverse podia wordt gevraagd om zijn visie te geven. We zijn ervan overtuigd dat hij met zijn kennis en ondernemerschap heel snel een zeer deskundig team van data professionals kan opbouwen! “

Meer informatie over Ventus Data Professionals is te vinden op onze website of neem contact op met Abdulmohaimen Amer via 06-19067970

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-06-12T11:03:00.000Z Ventus Data Professionals BV


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.