Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Quint neemt meerderheidsbelang in Data & AI specialist Anchormen

Dit artikel delen:

Quint neemt meerderheidsbelang in Anchormen en plaatst het benutten van Data en AI in het hart van digitale transformaties

Met deze samenwerking ontstaat een internationaal advies-, opleidings- en technologiebedrijf met meer dan 350 consultants. Een bedrijf dat zich primair richt op het ontwerpen, begeleiden en realiseren van digitale transformaties voor bedrijven en organisaties.

Digitalisering en het gebruik van Artificial Intelligence (AI) zijn aan de orde van de dag, cloud is niet meer weg te denken en data wordt inmiddels breed gezien als core asset. Tal van platformen en data oplossingen doen hun intrede in markten, organisaties en bedrijfsprocessen. Quint en Anchormen zorgen dat de toepassing van deze technologieën daadwerkelijk bijdraagt tot innovatie, groei en efficiencyverbetering.

Data steeds crucialer bij digitalisering

“Veel bedrijven zijn nog bezig met het op orde krijgen van hun datahuishouding en met het inrichten van data lakes. We zien nog onvoldoende versnelling door de inzet van ‘out of the box’ data oplossingen waarmee bijvoorbeeld onderhouds- en reparatiekosten sterk worden verlaagd of waarmee klanttevredenheid en -retentie echt worden verhoogd”, aldus Maurice Boon, CEO van Quint. “Dit is precies waarop Quint en Anchormen zich richten. Het gaat ons primair om de toepassing van innovatieve AI, machine learning en IoT-technologie in een business context, waarbij business value voor ons leidend is”.

Quint en Anchormen bundelen krachten zodat de digitalisering van bedrijfsprocessen en diensten met gebruik van data en AI nog beter kan worden ontworpen, begeleid en geïmplementeerd.

“Met Quint krijgen we precies de samenwerking die we zochten om het verschil te maken met onze data activatie oplossingen en om waarde te leveren aan bedrijven die toonaangevend in hun markt zijn”, aldus Martin Schepers, Managing Director en Founder van Anchormen. “Quint zet de toon als het aankomt op digitale transformatie en bereikt organisaties die willen innoveren en het verschil willen maken met data. Anchormen heeft de expertise en oplossingen om invulling te geven aan die data gedreven ambities”.

Over Anchormen

Anchormen is een toonaangevende speler in het succesvol toepassen van Data Science, Machine Learning en Artificial Intelligence. Anchormen ontwerpt en realiseert (Big) Data en AI-oplossingen die klanten waardevolle inzichten geven waarmee ze innoveren, groeien en efficiënter worden. Het team van Anchormen bestaat uit ervaren architecten, consultants, data engineers, data scientists en machine learning experts. Anchormen is onderscheidend door klanten op een kwalitatief hoogwaardige manier een versnelling te bieden in hun (primaire) processen middels ‘customized’ oplossingen met business focus op Customer Insights, Smart Industry en Internet of Things.

Over Quint

Quint is een internationaal advies-, opleidings- en technologiebedrijf​.​ ​We ondersteun​en ​organisaties bij het ontwerpen en implementeren van hun digitale transformatie. ​Hierbij versnellen en verankeren​ we​ transformaties door mensen, processen, technologie en leiderschap met elkaar te verbinden. Quint richt zich in het bijzonder op Digital Strategy,​ Lean​ ​Agile Enterprise, Enterprise DevOps, Enterprise Cloud, Customer Service Management, Sourcing Advisory en ​IT Governance.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-10-23T11:51:45.000Z Quint


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.