Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

TIBCO verenigt data op intelligente wijze met een agile datastructuur

Dit artikel delen:

TIBCO Software Inc. ontsluit het potentieel van realtime data om sneller en slimmere beslissingen te nemen en helpt klanten de meest complexe datagedreven uitdagingen op te lossen. TIBCO heeft tijdens TIBCO NOW enkele aankondigingen gedaan voor zijn Unify-, Connect- en Predict-portfolio.

Het bedrijf kondigt een evolutie aan van de mogelijkheden voor het verbeteren datakwaliteit in de nieuwe TIBCO DQ-productfamilie, samen met belangrijke verbeteringen aan TIBCO Data Virtualization en TIBCO EBX binnen het Unify-portfolio. Met deze aankondigingen komt TIBCO tegemoet aan de uitdagingen van bedrijven op het gebied van databeheer. Hiermee kunnen bedrijven een flexibele datafabric samenstellen op elk cloudplatform, die niet beperkt wordt door silodata.

TIBCO DQ wordt de nieuwe productfamilie voor datakwaliteit en verbetert de huidige mogelijkheden die beschikbaar zijn in de hele TIBCO-datastructuur aanzienlijk, met ingebouwde kunstmatige intelligentie (AI) en machine learning (ML) om kwaliteitsdetectie, -monitoring en anomaly-resolution te automatiseren. Dankzij de monitoringmogelijkheden houden data-engineers toezicht op de datakwaliteit in alle bronnen. Ook ondersteunt het geautomatiseerde remediation en volledig gecontroleerde workflows gericht op business users. Cloud-native containerondersteuning en SaaS-oplossingen helpen klanten bij het implementeren van datakwaliteit in elke public cloud, private cloud of on-premises.

TIBCO heeft daarnaast belangrijke updates aangekondigd voor zijn Connect-portfolio en een evolutie van TIBCO Cloud, boordevol verbeterde functies die digitale leiders een unified, self-service, modern digitaal platform bieden om hun organisatie te runnen en de bedrijfsvoering aan te passen. Innovatieve updates voor integratie, API-beheer en messaging-aanbiedingen stellen gebruikers verder in staat om elke applicatie, databron en apparaat te verbinden, samen te stellen en te leveren.

Verbeteringen aan de belangrijkste TIBCO Connect-oplossingen zijn onder meer:

- TIBCO Cloud-integratie: Nieuwe automatiseringsmogelijkheden stellen een breed scala aan zakelijke gebruikers in staat om belangrijke processen en workflows snel te stroomlijnen en te automatiseren, wat de efficiëntie van kernactiviteiten verbetert, zoals onboarding, leadgeneratie en claimverwerking.

- TIBCO Cloud API-beheer: Voortbouwend op TIBCO Cloud Mashery, biedt dit nieuwe aanbod API-beheer om de waarde te beheren die door een bedrijf wordt geleverd, uitgedrukt als API's. De oplossing biedt volledig API-beheer van de levenscyclus als een integraal onderdeel van de TIBCO Cloud, met naadloze connectiviteit met essentiële mogelijkheden zoals integratie, data-analyse, procesautomatisering en messaging.

- TIBCO Cloud Messaging: Nieuwe cloud-native storage-opties geïntroduceerd in TIBCO Enterprise Message Service X zorgen voor een nieuw niveau van support voor TIBCO Cloud Messaging. Met TIBCO Cloud Messaging kunnen open source-oplossingen zoals Apache Pulsar en Apache Kafka volledig in de cloud worden beheerd en wordt nu native ondersteuning voor JMS geboden met een beheerde TIBCO Enterprise Message Service-ondersteuning. De oplossing maakt een vereenvoudigde klantmigratie mogelijk van on-premises omgevingen naar cloud-ready-oplossingen zonder dat er een lift-and-shift-aanpak nodig is.

Ook kondigt TIBCO een reeks innovaties aan voor zijn Predict-portfolio die ervoor zorgen dat datagestuurde inzichten sneller worden verkregen. De productupdates voor TIBCO Spotfire, TIBCO WebFOCUS, TIBCO Data Science en TIBCO Streaming vormen een cruciale schakel binnen de Hyperconverged Analytics-ervaring, waardoor organisaties data beter kunnen analyseren en hun toekomst kunnen voorspellen.

Verbeteringen aan het TIBCO Predict-portfolio zijn onder meer:

- TIBCO Spotfire: Spotfire blijft de creativiteit van de ontwikkelaarscommunity stimuleren om een grootse, slimme, realtime analytics-engine te customizen met het TIBCO Spotfire Mods-framework, waarmee de community nieuwe, rijke visualisaties aan Spotfire kan toevoegen. Spotfire Data Functions breidt het Mods-framework uit en biedt datafuncties, AI- en datascience-mogelijkheden, waardoor datawetenschappers 'het algoritme achter de knop' kunnen plaatsen.

- TIBCO WebFOCUS: Nieuwe cloud-native implementatiemogelijkheden voegen gecontaineriseerde implementatie-opties en een beheerd cloudaanbod toe om bedrijfsbrede schaalbaarheid te ondersteunen. Bovendien bieden de WebFOCUS-productupgrades gebruikers verbeterde authoring- en assemblagemogelijkheden zoals filteren, styling, rapportage en app-ontwikkeling in één enkele hub. Dit helpt organisaties nieuwe manieren te vinden om AI/ML te gebruiken om datavoorbereiding, contentcreatie en samenwerking te verbeteren.

- TIBCO Data Science: TIBCO Data Science voegt een reeks cloud-databronnen toe, samen met TIBCO Data Virtualization-integratie, Spotfire-interoperabiliteit, AutoML-augmentations, native Spark-pipelines en verbeteringen in de gebruikerservaring van samenwerkende teams.

- TIBCO Streaming: Continue analyse biedt realtime analyses, inclusief Dynamic Learning waarvoor patent is aangevraagd, binnenkort beschikbaar, waarmee gebruikers continu kunnen leren en voorspellingen kunnen aanpassen op basis van realtime streamingdata. Streamingdata isverbonden met alle streamingdata, inclusief no-code integratie met TIBCO Cloud Messaging en TIBCO Data Virtualization.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-10-01T13:17:15.000Z TIBCO Software


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.