Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Werken in de cryptobranche als developer?

Dit artikel delen:

De nieuwe innovaties en ontwikkelingen in de wereld brengen veel nieuwe dingen met zich mee. Er ontstaan problemen, kansen, vragen en zelfs gehele nieuwe markten. Blockchain technologie valt hier perfect onder. Het brengt zelf ook veel veranderingen met zich mee. Als je bijvoorbeeld kijkt naar het miningverbod in China of naar het veelvuldig verliezen van geld bij onervaren beleggers zijn dit schoolvoorbeelden van hoe dat zich verhoudt tot deze veranderingen. Veel belangrijker is dat het ook kansen met zich meebrengt, en dat je daar heel makkelijk gebruik van kan maken.

Nieuwe kansen, nieuwe baan

Blockchain heeft nog veel meer moois te bieden dan er alleen in beleggen of gebruiken. Het brengt een gehele markt met zich mee die ontstaan is door vragen van consumenten en grote bedrijven. Als je geïnteresseerd bent in de crypto- en NFT-branche is een baan in de blockchain wellicht wat voor je. Er bestaan voor het zoeken van zo’n baan ook al platforms. Je kunt daarbij denken aan een blockchain jobboard zoals blockchain4talent.com. Over de gehele wereld biedt dit platform banen aan in deze markt. 

Van content manager tot een blockchain/cryptocurrency product manager, ze hebben het allemaal. Zelfs het helpen van mensen in de blockchain wereld is mogelijk. Zo is er een 

vacature voor Discord/Twitter manager. Met die functie geef je mensen tips over het een en ander en e helpt community members met hun vragen. Je kan er makkelijk filteren op factoren die belangrijk zijn voor jou en het platform heeft een overzichtelijke homepage met alle vacatures. Kortom, het is een platform dat perfect inspeelt op de ontwikkelingen in deze tijd. 

Blockchain baan in Nederland

Ook voor een 

blockchain baan in Nederland

 ben je bij blockchain4talent aan het juiste adres. Nederland staat voor veel mensen in de wereld bekend als een revolutionair land. We doen vaak als een van de eersten mee aan trends en nieuwe innovaties en investeren er ook in. In crypto hoeft de Nederlandse overheid niet te investeren, maar je kunt zelf besluiten om te beleggen in crypto. Een groeiende markt, groeiende kansen en eindeloze leer- en ontwikkelingsmogelijkheden voor jezelf. Dat is het leuke, zelfs de grote, traditionele overheidsbedrijven komen in aanraking met deze ontwikkelingen en moeten eraan geloven. En dat valt te merken, op de site van blockchain4talent kun je namelijk een lijst vinden met alle bedrijven die met ze samenwerken. Er moet vast wel een bedrijf tussen zitten die bij je past!

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-01-07T16:08:35.000Z Lequal


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.