Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Digitaliseringsexpert Atomeus gaat Londen & Van Holland helpen met inzetRPA

Dit artikel delen:

Atomeus gaat accountantskantoor Londen & Van Holland ondersteunen met de inzet van Robotic Process Automation (RPA). Het Utrechtse consultancybureau voor digitaliseringsvraagstukken helpt het Amsterdamse accountantskantoor zo met het optimaliseren van haar werkprocessen.

Door het planmatig inzetten van RPA ontdekt Atomeus bij bedrijven snel verbeteringen op het gebied van kwaliteit, kosten, foutenreductie en versnelling van procesuitvoering. Het consultancybureau laat bedrijven zo hun activiteiten opschalen en processen snel en effectief verbeteren. CEO Raoul Rahimbaks van Atomeus: ‘’We maken de start met een aantal van de bedrijfsprocessen van Londen & Van Holland en daarna bouwen we stapsgewijs uit.”

Teamwork en resultaat

Beide partijen streven naar teamwork en resultaat en zijn gemotiveerd gestart met de samenwerking. “Atomeus geeft ons de kennis en de benodigde begeleiding om met ons kantoor de volgende stap te zetten richting de toekomst”, aldus vennoot Kees Jan van Schouten van Londen & van Holland.

Over Atomeus

Atomeus is een leading organisatie op het gebied van complexe digitaliseringsvraagstukken. De specialisten van Atomeus staan klaar om organisaties te ondersteunen op het terrein van Business Process optimalisatie, Data Analytics, Digital transformation, gebruikmakend van Robotic Processing Automation, kunstmatige intelligentie en machine learning. Meer info: www.atomeus.nl

Over Londen & Van Holland

Londen & Van Holland is een accountantskantoor dat kansen ziet achter cijfers. De accountants tonen visie en stippelen marsroutes uit. De fiscalisten dragen zelf oplossingen aan en zijn inventief, integer en doelgericht. En het zijn adviseurs die de financieel-juridische positie van hun klanten optimaliseren. Zodat klanten met perspectief werken en ‘later’ met vertrouwen tegemoet zien. Meer info: www.londenholland.nl.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-04-19T12:50:11.000Z PRGoeroes


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.