Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Vaultspeed kiest voor IntoAnalytics als Nederlandse implementatiepartner

Dit artikel delen:

In het streven om het ontwerp, de creatie en de implementatie van een modern enterprise datawarehouse te versnellen, wenden steeds meer datawarehouse-klanten zich tot VaultSpeed-automatisering.

IntoAnalytics, een toonaangevend (big-)datamanagement- en analysespecialist gevestigd in Amsterdam, heeft een samenwerking aangekondigd met VaultSpeed om de op VaultSpeed SaaS gebaseerde datawarehouse-automatiseringsoplossing te implementeren en te ondersteunen.

IntoAnalytics helpt haar klanten de kloof te overbruggen tussen wat IT ziet en wat het bedrijf begrijpt. De Data Vault-automatiseringstool van VaultSpeed speelt een essentiële rol op het kruispunt waar metadatagestuurde en modelgestuurde automatisering elkaar ontmoeten: een intuïtieve automatiseringsinterface geïntegreerd met de beste datastackoplossingen zoals Talend ETL en gericht op de meest populaire datawarehouses zoals Microsoft Synapse, Snowflake en Google BigQuery, Greenplum en Exasol.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-05-02T13:25:04.000Z IntoAnalytics


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.