Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Empowering Insights: de Power BI Gebruikersdag

Dit artikel delen:

De Power BI Gebruikersdag, is hét evenement voor alle liefhebbers van Microsoft Power BI. Het jaarlijkse, meerdaagse evenement is volledig gericht op het data-analyseplatform van Microsoft, en vindt dit jaar in Utrecht plaats van 9-11 maart.

De agenda staat vol met interessante kennisdelingssessies en bijeenkomsten die de community – in samenwerking met diverse sponsoren - het hele jaar door organiseert.

Deelnemers komen samen in Supernova in de Jaarbeurs om hun ervaringen en inzichten te delen met andere gelijkgestemde professionals, te leren van experts, meer te horen over de laatste trends en praktijkervaring op te doen.

Kennis delen

Een van de gold partners, Macaw, is sterk vertegenwoordigd op het evenement met een grote vertegenwoordiging van hun Power BI competence team. Macaw gelooft dat kennisdeling leidt tot persoonlijke en professionele groei en essentieel is voor het bevorderen van innovatie. Ook op het gebied van data analytics is dit cruciaal en tijdens het evenement geven twee Macawers een presentatie. Paulien van Eijk zal op zaterdag een sessie verzorgen over het bouwen van een Power BI monitoring oplossing. En een van Macaw's Microsoft Most Valuable Professionals (MVP), Marc Lelijveld, presenteert op alle drie de dagen. Hij geeft een precon over gegevensmodellering, een deep-dive sessie over Power BI Governance en op zaterdag een presentatie over externe samenwerking in Power BI.

Agenda

Het uitgebreide programma is afgestemd op de uiteenlopende interesses en behoeften van de deelnemers. De conferentie begint op donderdag 9 maart met een volledige dag vol workshops over een breed scala aan onderwerpen, van beginnerssessies over ‘Kickstarting your Power BI experience’ tot meer geavanceerde sessies over datamodellering, dashboarding en visualisatie. Deelnemers krijgen de kans om rechtstreeks van community-experts te leren en waardevolle inzichten op te doen die ze in hun werk kunnen toepassen.

Op vrijdag 10 maart staan deep dive-sessies op het programma waarbij gedetailleerder dan bij normale sessies wordt ingegaan op bepaalde onderwerpen. Experts van over de hele wereld komen overgevlogen om hun kennis en expertise te delen met deelnemers die een dieper inzicht willen krijgen in Power BI.

Op de laatste dag van de conferentie, zaterdag, worden de deelnemers getrakteerd op een keynote speech van Jeroen ter Heerdt, Program Manager van Microsoft’s Power BI-team. Hij deelt de nieuwste inzichten en updates in de wereld van Power BI. Na de keynote volgen acht gelijktijdige tracks van sessies van een uur over uiteenlopende onderwerpen.

Een must voor Power BI-fans

Kortom, de Power BI Gebruikersdag is een must voor iedereen die geïnteresseerd is in Microsoft Power BI, wil leren van de besten in de branche, wil netwerken met personen die ook een passie hebben voor data analytics, en op de hoogte wil blijven van de nieuwste trends en technieken in data-analytics.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-03-09T11:39:36.000Z Macaw


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.