Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

SAS introduceert results-as-a-service

Analytics

Om betekenisvolle inzichten uit grote hoeveelheden data te halen is doorgaans diepgaande analytische kennis en een solide infrastructuur nodig. Zaken waar niet iedere organisatie over beschikt. Daarom introduceert SAS de flexibele analytische oplossing SAS Results. Klanten leveren de data, SAS de antwoorden.

SAS Results is cloud-gebaseerd en biedt antwoorden op de belangrijkste zakelijke vraagstukken. De oplossing is ideaal voor organisaties die geen analytics-infrastructuur of analytische kennis in huis hebben. De organisaties leveren de data en hebben een specifiek zakelijk probleem waar een oplossing voor nodig is. SAS zet vervolgens consultants in om op een veilige en efficiënte manier klanten de antwoorden te geven waar zij naar op zoek zijn.

Deze aankondiging is gedaan op SAS Global Forum, ‘s werelds grootste analytics-conferentie waar meer dan 30.000 zakelijke en IT-gebruikers van SAS software offline en online samenkomen

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-04-06T10:25:00.000Z SAS
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.