Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Eerste erkende Agile Business Analysis training

Nieuw: officiële APMG-certificering voor training Agile Business Analysis BARNEVELD – Promista en De Project Academie hebben, in samenwerking met het Agile Business Consortium, als eerste in Nederland een officieel door APMG geaccrediteerde training Agile Business Analysis ontwikkeld. Door een training met officiële certificering wordt het voor professionals in projecten en Business Analyse mogelijk zich verder te specialiseren in de Agile Methode. Trainer Wijnand Lens, Nederlands eerste gecertificeerde trainer, maakt deelnemers wegwijs in de wereld van Agile Business Analyse.

Rollen en verantwoordelijkheden
De training Agile Business Analysis is gebaseerd op DSDM (Dynamic Systems Development Method). De verschillende methoden en technieken geven meer inzicht in de rol, positie en verantwoordelijkheden van business analyse binnen een Agile projectomgeving. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan de overgang van een traditionele projectomgeving naar Agile en is er ruimte voor praktijkvoorbeelden, oefeningen en vragen. Na het succesvol afleggen van het examen volgt een door APMG geaccrediteerd certificaat Agile Business Analyst.

Voor Agile professionals
De training is geschikt voor alle professionals die werkzaam zijn als Business Analist in een Agile omgeving. Bijvoorbeeld (senior) PMO-ers, business analisten, informatiemanagers, projectleiders of Scrum Masters die meer willen leren over Agile Business Analyse, of die de transitie van een traditionele projectomgeving naar een Agile-omgeving willen doorvoeren.

Praktische informatie
De training duurt twee dagen of vier avonden en wordt gegeven op het kantoor van Promista aan de Anthonie Fokkerstraat 5 in Barneveld. Data worden in overleg vastgesteld. Het organiseren van een incompany-training behoort ook tot de mogelijkheden.

Voor meer informatie over de training of het organiseren van een incompany-training kunt u contact opnemen met René Bosschers, telefonisch op 06-421 24 715 of per e-mail via rbosschers@promista.nl

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-08-27T20:49:23.000Z Promista bv
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.